вентилатора на парното>развитие

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

вентилатора на парното>развитие

Мнениеот dkalfov » Съб 02 авг 2008 9:08

оня ден като валя убавия дъжд,влезе вода през вентилатора на парното и сега се е постегнал,тръгва само на 4та, мисля да го пръскам с нещо(някъкъв преобразувател) но се чудя как се разглобява дали става отвънка или трябва да разтурям цял ден отвътре.Дали ако го напръскам по пътя на водата ще има ефект,т.е.ако цикна директно от дупката за филтъра.....

че ще ми плесне някой бушон така дамусе невиди много е затегнал

мерси предварително за идеите и моля без излишен спам.
следващото такова заглавие няма да го поправям! не си от вчера! mod edit: vaskoto1
мерси :oops: user edit dkalfov

Последна промяна от dkalfov на Нед 10 авг 2008 14:19, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Съб 02 авг 2008 9:12

...май нема дае от вентилатора, има един реостат за степените - от него ще да е :idea:

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 02 авг 2008 9:13

ilkomotor написа:...май нема дае от вентилатора, има един реостат за степените - от него ще да е :idea:

цъ не е,като казвам че е затегнал значи съм пипал не се върти как трябва преди ден два тръгва на 3та и посе като сваля на втора и работи но сега неще трябва смазка някъква

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 02 авг 2008 18:39

тук ще видиш нагледно ,как се разглобява: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%F2%EE%F0

Ама и на мен ми се струва ,че проблема ще е точно там където ти казва колегата по-горе в темата.

А защо се е напълнил с вода нали знаеш : http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 8%E4%E5%FF

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 02 авг 2008 22:48

Anbuch написа:тук ще видиш нагледно ,как се разглобява: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%F2%EE%F0

Ама и на мен ми се струва ,че проблема ще е точно там където ти казва колегата по-горе в темата.

А защо се е напълнил с вода нали знаеш : http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 8%E4%E5%FF

благодарско колега,трябваше да видя в търсачката аз ама :oops: а иначе там е чисто но просто не смогна оня ден много силен дъжд беше ни чистачки смогнаха ни виждах нещо и след 5-10 минутки почна да тегли вода навътре и сега спече перката се върти много трудно наръка

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Нед 10 авг 2008 14:19

развитието е следното спря вообще да върти,след което го разглобих преди малко но не е както е показано в темите на щипки е сваля се лесно и от долу без да се маха жабката.Извадих пустиняка и неможе да се върти,едно шише смазка на шел и няма проблем развъртя се сложих го смених бушоня че и той изгоря тия дни.....
... и така сега обаче за реостата или там кот регулира скоростите къде е копе.енцето и как се оправя

благодаря предварително....

Потребителски аватар
lexx2002
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lexx2002 » Сря 13 авг 2008 11:53

Така колега аз оправих тоз проблем с реостата и той се намира точно до самия вентилатор

Изображение

На тази снимка се вижда
Това е онази ламаринена планка където се намира на таз снимка горе в ляво .Влиза една букса с 4 кабела в в нея.Развиваш видията която е държи отдолу и издърпваш нагоре.Самата планка залепена с нещо като пластилин за изолация.

Аз купих тази час за 25 лева от магазин и сега всичко си е ОК.При мен бачкаше 3 и 4 степен само.Наложи се да го отремонтирам заради климатика ми, че той работи само на 1 и 2 степен.

Потребителски аватар
Beatle88
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Beatle88 » Чет 21 мар 2013 11:52

lexx2002 написа:Така колега аз оправих тоз проблем с реостата и той се намира точно до самия вентилатор

На тази снимка се вижда
Това е онази ламаринена планка където се намира на таз снимка горе в ляво .Влиза една букса с 4 кабела в в нея.Развиваш видията която е държи отдолу и издърпваш нагоре.Самата планка залепена с нещо като пластилин за изолация.

Аз купих тази час за 25 лева от магазин и сега всичко си е ОК.При мен бачкаше 3 и 4 степен само.Наложи се да го отремонтирам заради климатика ми, че той работи само на 1 и 2 степен.

От къде купи реостата, че аз вчера цял ден търсих и не мога да го намеря?

Somi
Автомобил:
Двигател:

Re: вентилатора на парното>развитие

Мнениеот Somi » Чет 21 мар 2013 15:41

Има цял раздел продажба на части или раздел копувам до сега штеше да си го монтирал а ти обикаляш цял ден и си губиш времето и да харчиш пари за транспорт такива хора не мога да ги разбера.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”