П.П. някои да знае как се разглабят врати? и втория ми въпрос е знае ли някои какъв датчик на скоросстната кътия е съвместим с табло MotoMeter ?
Върнах се
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
Върнах се
Наи накрая си платих нета след неколко месечно забавяне
. причината е че си взех книжката и парите за нета отиваха за бензин на голфето.вече от 3 месеца карам и съм мнооогооо доволен от моя голф.това е общо взето.
П.П. някои да знае как се разглабят врати? и втория ми въпрос е знае ли някои какъв датчик на скоросстната кътия е съвместим с табло MotoMeter ?
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
много познат проблем не бързай,ако не работят всичките провери си там при бушоните по отгоре има един 30А със зелено обикновенно е боядисан,алуминиева черупка той след време здава багажа не съм сигурен но май го дават някъкав термо бушон ли беше незнам ме съм сигурен но мисълта ми беше ако се окаже чее той пробвай за много малко време сложи един обикновен 30А да видиш да ли ще тръгнат и го махни след това стария го отвори и почисти добре внимателно със финна шкурка и пробвай пак дано се получи,поне при мен стана така и по този начин си реших проблема

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Върнах се
Golf3User написа:......
Добре дошъл отново
Някой във форума беше постнал следното линкче: http://www.a1electric.com/golf.htm
Дано ти е от полза
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”