ГО В АЛИАНЦ-РАЗОЧАРОВАН СЪМ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ГО В АЛИАНЦ-РАЗОЧАРОВАН СЪМ

Мнениеот GOLF_GT » Нед 15 яну 2006 1:11

Колеги изкам само да споделя за ГО за 2006 година имайки в предвид многото и различни мнения които видях тук.Вчера отидох да плащам един лизинг в най близкия клон на АЛИАНЦ до мен и между другото ги попитах за ГО да ми кажат цена.Колата ми е голф3 ГТ 1.6 74 киловата,96 година.Човека ми каза най учтиво..........сядай тука да смятаме,и започна с въпросите персонално към мен,а те бяха точно 3 както следва:1-на колко години съм-на 29,2-лична ли е колата-да лична е,3-имам ли ПТП за последните 3 години-не нямам,шофирам вече 11 години и нямям нито едно слава богу дано никой да няма.Така ГО за 2006 г. ще ви струва 150 ЛЕВА за тази кола беше отговора на господина...........останах като втрещен. :roll: :roll: :roll: И след 10 минути от как напуснах офиса на АЛИАНЦ имах вече ГО за 90 лева. Drive

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 15 яну 2006 9:30

Все едно от вчера си в България!Има толкова застрахователни компании :shock :shock като е скъпо в Алианц имаш свобода на избор!Уместно ли е да дам сравнение с резервни части в Порше БГ и магазини за авточасти-за цени става въпрос :? :roll:

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Нед 15 яну 2006 12:20

що ли не се очудвам. направо ме е страх да си помисля колко ще ми струва на мен като взех книжка преди 3 месеца. Обаче тука има една малка как да го наречеме вратичка.примерно караш дядо ти които от 50 години има книжка да ти направи застраховката на автомобила. за тия 50 години примерно дядо ти е навъртял стаж и няма ПТП та - супер цената на ГО ти пада много.
П.П. Аз така направих с майка ми която има книйка от 25 години и е карала само веднъж :lol: излишно е да казвам че няма ПТП та, актове и други подобни
П.П.П. защо да не прее*еме веднъж държавата като тя ни ши*а всеки ден ? sex banana

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Нед 15 яну 2006 14:17

Да, колега, но сега майка ти има застраховка, а ти - не. :wink:

Освен ако не си посочен като "упълномощен водач" в полицата. За мен лично е доста съмнително това с упълномощените водачи. Ще ми бъде интересно, ако някой има опит и желае да го сподели. :roll:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 15 яну 2006 14:43

аз от 5 години съм си все "упълномощен" водач и нямам никакви грижи. По принцип полицата е малко по-скъпа, когато в нея е отбелязано, че автомобила се управлява от "до 5 упълномощени лица". Понякога се налага колегите ми да ползват моя автомобил, а и аз отвреме навреме ползвам тяхните, та са ни така застраховките.
Даже предният ми голф беше на инвалид и едната година беше със застраховка на чуждо име и аз бях само с пълномощно и участвах в малко ПТП - пострадалата страна си получи парите без проблем.

Потребителски аватар
milen_79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milen_79 » Нед 15 яну 2006 21:05

Е пичове и аз сам разочарован от АЛИАНЦ.Поткрепете ни ниски цени за всички,а какво се получииииии :?: Лично на мен ми обадиха цена от 250 кинта.Маи нещо работата им не е читава :!:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 15 яну 2006 21:07

И на мен не ми беше изгодно там и просто сключих ГО другаде :lol: .

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Нед 15 яну 2006 21:28

Баща ми пък точно там му излезе 41 лв,за Пасат 90 кс-на кой кат му отърва :wink:

Потребителски аватар
milen_79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milen_79 » Нед 15 яну 2006 21:35

badboy_pl написа:Баща ми пък точно там му излезе 41 лв,за Пасат 90 кс-на кой кат му отърва :wink:
41лева :?: Ама тои какво си е застраховал-чистачките ли Shocked

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 15 яну 2006 23:42

Golf3User написа:....Аз така направих с майка ми която има книйка от 25 години и е карала само веднъж :lol: излишно е да казвам че няма ПТП та, актове и други подобни
....
Ето това ни е играта , щом се правят на тарикати и да цакат младите пред старите (на една от катасрофите ми бях засечен от 56 годишен младежжжж със много стаж и 3-та :!: :!: :!: катастрофа на същото място :ihihih:

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пон 16 яну 2006 9:55

Lawyer написа:Да, колега, но сега майка ти има застраховка, а ти - не. :wink:

Освен ако не си посочен като "упълномощен водач" в полицата.

а че някои пичове карат като бесни не е мои проблем
П.П.е ако някои такъв ме удари, тогава ще стане и мои проблем :twisted:
П.П.П. а защо да не sex държавата ? немога да ви разбера, защо да не се възползваме докато можем да минем по тънката лаисна ?

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Пон 16 яну 2006 10:11

Golf3User написа:П.П. Аз така направих с майка ми която има книйка от 25 години и е карала само веднъж :lol: излишно е да казвам че няма ПТП та, актове и други подобни
П.П.П. защо да не прее*еме веднъж държавата като тя ни ши*а всеки ден ? sex banana

човече мерси за идеята :lol: :lol:

мнооооого яко - точно така ще си направя застраховката...

Drive Drive Drive Drive

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Пон 16 яну 2006 10:19

Red_Jetta написа:марката, модела, мощността и годината на колата бяха ли критерии за размера на застраховката.
питам те защото според отговорите на другите три въпроса не би трябвало да си в рисковия контингент, според мен.
не мога да им схвана логиката ако въобще има такава.

Не само това ме питаха дето съм го писал,за колата въобще и не стана дума.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пон 16 яну 2006 20:09

Колко пъти писах, май никой не обърна внимание на това което казах преди време....

Алианц имат европейска политика и я прилагат в БГ, но ние още не сме за там....

Голф се води доста рисков модел, поради малко купе и сравнително мощни двигатели.... Също така хора под 30 години особено мъже също се водят рискова група, щото "статистиката показвала че били по агресивни и имали повече произшествия"....

Сега да ви светна със опълномощените шофери, ако застраховката е на дядо ви и вие не сте опълномощен - духате супата!!! Ако полицата е с "отворено каране" - духате супата, щото не ви се трупат годинки без ПТП и по принцип на запад когато кара друг на такава полица и има ПТП застраховката покрива само другия/те автомобил/и и го взимат от вашата полица и на следващата година - духате супата!!!!

Ако някой има повече въпроси - АЗ РАБОТЯ В АЛИАНЦ ИРЛАНДИЯ, ЗА БОГА ХОРЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ!!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”