цд-то е втора рака но е направо ново
cd JVC KD331
-
candyshop
- Автомобил:
- Двигател:
cd JVC KD331
значи предлагат ми това цд за 130 лв с дистанционното което по принцип ново е около 20-30 лв.Искам да ви попитам дали е добра офертата и дали за тези пари мога да си купя нещо по добро?
-
los_tigros
-
candyshop
- Автомобил:
- Двигател:
Marto написа:Колега преди да го купиш провери въпросното дистанционно дали работи, щото този модел не подържа безжично дистанционно .
благодаря за съвета,колега,просто ми трябва малко помощ jvc втора ръка но почти като ново на 130-140 лв или пайнер чисто нов от магазина 160 лв но без изход за усилвател
- SaRaLiQ
- Автомобил:
- Двигател:
колегаа не си зимай такова (съвет)... хубаво си свири де ,аз съм с KD-G332. Днес бях в технополис защото мойто му се пре*ба преден десен канал и не вади звук самата тонколона. Иначе марката е добра ,но има доста кусури - провери в нета! Сега мойто е на ремонт...
Ако не търсиш качествен звук си го купи . Аз съм с Херц колони и предни и задни и почва да криви като усиля повечко. Сам си прави извода - моя съвет е пайнера ,ако не се лъжа говориш за онзи със зелено осветените копчета (днес го гледах,но се колебая между друг пайнер и алпаин до 260-270 лева)
Айде със здраве !
Ако не търсиш качествен звук си го купи . Аз съм с Херц колони и предни и задни и почва да криви като усиля повечко. Сам си прави извода - моя съвет е пайнера ,ако не се лъжа говориш за онзи със зелено осветените копчета (днес го гледах,но се колебая между друг пайнер и алпаин до 260-270 лева)
Айде със здраве !
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”