От нагнетяващата помпа ли е?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
novodoshyl

От нагнетяващата помпа ли е?

Мнениеот novodoshyl » Съб 18 сеп 2004 21:27

Приятели, скоро си купих голфче 1.8i 115кс, но както знаете новодошла кола без проблеми няма.В началото си беше всичко ОК,но после когато взема да тръгвам и съм на 1-ва към 2.500/3000об. колата започва да предърпва, веднага 2-ра и пак така, когато е на 4-та няма пробелми с 5- та също,даже искам да добавя че на 4-та когато дам пълна газ колата набира като откачена без никакви предърпвания.
Този номер го прави доста често и то повечето когато загрее, при студен мотор проблема изчезва но не винаги.В повечето случаи помпата която нагнетява горивото започва да бръмчи адски, дали е от нея?Ако някой има някви идеи от какво може да е нека помогне малко.Помоща която указвате във този форум е безцена.Благодаря Ви.

Потребителски аватар
COTKO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот COTKO » Съб 18 сеп 2004 22:07

~None~ Километража си е обикновен, не е дигитален,МФА има това е бордовия комп, сменял съм:
ангренажен ремък,ролки
масло кастрол 10x40
маслен филтър бош
горивен филтър
свещите са на бош, бачкат си всички,керемиден цвят са,
Веднъж когато набере просто човече немога да ти опиша как дърпа,мощност въобще не губи, усещам винаги как ме заковава на седалката, но когато тръгвам тогава започва да прави така :cry:

Потребителски аватар
COTKO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот COTKO » Съб 18 сеп 2004 22:17

Vaskoto1 ами едната в резервоара която е си е наред(мисля), ще се възползвам от съвета ти, утре ще сваля помпата и ще я промия, дано стане. Веднъж когато ходих до един приятел и колата спря както си движише, беше на едно кръстовище, причарня ми тоава, и единственото което ми мина през акъла е да сляза и да набия един шут на помпата, тогава се качих запалих и тръгнах, това е 1-вата ми победа досега :lol: , но още неразрешима войната се води :twisted
иначе голфа е със фарове на джета странно, но много по красиво, става и за :x на фаровете :П

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 21 сеп 2004 11:26

предполагам помпата ти работи нон стоп ... със мост на релето си :wink: ... промий си и клапана дето е закачен на резервоарчето на външната помпа ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”