joro6909 написа:Пасата е с ръчна 6степенна ск.кутия.На колегата дето ми пише да доливам масло защото преди това светва жълтата лампа отговарям,че това го знам още от самото закупуване на колата,тъй като постоянно и доливам,на 15000км около 1,7л.Този път червената лампа светна изведнъж без предупреждение.Още повече,че около две седмици преди повредата в сервиза беше извършена втора редовна смяна на маслото.Друго което ми направи впечатление на мен и мои приятели е,че от известно време колата работеше прекалено шумно /направо щракаше/. Преди няколко дена от сервиза ми казаха,че според тях имало фабричен дефект /шупла/ в някои детайл /по всяка вероятност зъбно колело/ което е било причина за счупването му.Надявам се,че ще ми кажат за всичките повреди настъпили в двигателя и,че Фолксаген като сериозна фирма с традиции ще направи всичко необходимо такива проблеми да не ги компроментират и клиентите им да останат доволни като цяло.Благодаря!очаквам коментари.
не е шупла ами като се поразбие шестограма за маслената помпа ,обтега4а на веригата леко се охлабва и оттам нататък веригата дрънка докато с4упи успокоителя си и после става ............
настояваи да ти сменят мотора-вината не е твоя