Проблем с борд компютър

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vetso
Автомобил:
Двигател:

Проблем с борд компютър

Мнениеот vetso » Вто 09 сеп 2008 21:27

Привет на всички, имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако мога да намеря отговорите тук.Преди няколко седмици си закупих голф 2 1.8 .
Голфа има борд комп, но не показва точно, искам да попитам как се рестартира и може ли да се оправи така. Махнах акомулатора за една две минути, но единственото което постигнах е да си разбутам часовника(и него не знам как да оправя :oops: )

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Вто 09 сеп 2008 22:16

Остави поне за една вечер колата без акумолатора чувал съм че чисти грешки така,а за часовника има малък бутон на самият километраж под инфото на борд компютъра :D

Потребителски аватар
vetso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vetso » Вто 09 сеп 2008 23:20

мерси много утре ще пробвам

Aladin1
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с борд компютър

Мнениеот Aladin1 » Сря 10 сеп 2008 21:01

vetso написа:Привет на всички, имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако мога да намеря отговорите тук.Преди няколко седмици си закупих голф 2 1.8 .
Голфа има борд комп, но не показва точно, искам да попитам как се рестартира и може ли да се оправи така. Махнах акомулатора за една две минути, но единственото което постигнах е да си разбутам часовника(и него не знам как да оправя :oops: )

gyleto написа:Остави поне за една вечер колата без акумолатора чувал съм че чисти грешки така,а за часовника има малък бутон на самият километраж под инфото на борд компютъра :D

Браво момчета....:!: Изключително грамотно :!:

АкУмУлатор :!: :idea:

Потребителски аватар
dimit1r89
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с борд компютър

Мнениеот dimit1r89 » Нед 07 фев 2010 21:53

аз имам същия проблем но знам че се ресва по един начин но няма ефект като натиснесх копчето на чистачките и лосчето на 2 като ги задържиш и се ресва голфа го имам от 12 години ГТ СТРАШНА МАШИНА някои ако има други идеи да пише :) тая идея с акумолатора го оправя само временно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”