И ако да как става !
Сд (от кола) в домашни условия
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Сд (от кола) в домашни условия
Здравейте могали да вържа сд или касетофон на 12 в домашни условия !
И ако да как става !
И ако да как става !
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
хахаха пробвал съм с касетофона на москвича и стана та за ЦДто предполагам че става значи сигурен сам че има 2 кабела които се вразват за + те са с бушонче на всеки трябва да са червен и жълт кабел а минуса ти е черния
.Аз го бях направил на един токоизправител от 220 го правеше на 9в и свиреше та тоя токоизправител е от едно старо радио мися че марката му беше ВЕФ или нещо такова
.Не мога да разбера защо искаш да го вразваш в къщи давай една цена и да го взимам ако ти е толкова непотребно 
-
los_tigros
dinkonikolaev написа:хахаха пробвал съм с касетофона на москвича и стана та за ЦДто предполагам че става значи сигурен сам че има 2 кабела които се вразват за + те са с бушонче на всеки трябва да са червен и жълт кабел а минуса ти е черния.Аз го бях направил на един токоизправител от 220 го правеше на 9в и свиреше та тоя токоизправител е от едно старо радио мися че марката му беше ВЕФ или нещо такова
.Не мога да разбера защо искаш да го вразваш в къщи давай една цена и да го взимам ако ти е толкова непотребно
Четох в тунинг.бг,че човека иска да изпробва няколко цд-та дали работят без да си разбутва музиката в колата.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
-
jijane
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
malolitrajkata написа:става, трабва да имаш трафче ,което да ти прави от 220в на 12в
свързването става както спомена колегата "+" на трафа свързваш с червения и жълтия кабел.жълтия се свързва защото е "стенд бай" режим и без него няма да тръгне. "-" към черния.
Да ама още ще му трябват изправителни диоди, кондензатори, поялник, кабели разправии.
Взимаш първото попаднало ти компютърно захранване и си готов. Дори и да нямаш за 5-7 лв. си взимаш някое.
Червената и жълтата жица връзваш към жълтата на някой молекс, а черната си е пак към някоя черна. Слагаш едно мостче между зелената и някоя от черните на 20/24 пиновия АТХ конектор и захранването запалва в полеви условия.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
malolitrajkata написа:става, трабва да имаш трафче ,което да ти прави от 220в на 12в
свързването става както спомена колегата "+" на трафа свързваш с червения и жълтия кабел.жълтия се свързва защото е "стенд бай" режим и без него няма да тръгне. "-" към черния.
А това трафче какво представлява в тунинг бг ми казах с захранване от комп но .......
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”