Инициатива за по-добро движение по пътищата

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Misho 605 SVti
Автомобил:
Двигател:

Инициатива за по-добро движение по пътищата

Мнениеот Misho 605 SVti » Пон 23 яну 2006 12:29

Здравейте,

Моля да ме извините, ако темата се дублира, но не видях да е писано нещо по въпроса

Подели сме инициатива, която цели движението по пътищата на София и страната да се подобрят. Нека всички организации, които имат отношение към това, да поемат и изпълняват техните задължения, както и да допринесат за идеята. По-подробна информация можете да намерите на:

Форум Peugeot

Форум BMW

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пон 23 яну 2006 12:34

чул ли си приказката - старо куче на нови номера не се учи :?:
хубава инициатива. дано успеете :да:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Инициатива за по-добро движение по пътищата

Мнениеот tyo » Пон 23 яну 2006 15:26

Misho 605 SVti написа:Здравейте,

Моля да ме извините, ако темата се дублира, но не видях да е писано нещо по въпроса.......

Това мнение се препокрива 100% с моето виждане по въпроса :!:

bauer написа:Аз прочетох темата ... в началото се зарадвах, след това взех да мисля с какво можем да бъдем полезни на КАТ и реших да не пиша за да не обиждам и понеже се отчаях. Но ето .. само ще започна това което си мисля:
1) да се уволнят 95% от полицаите. Да се назначат хора с морал. Дотук това е неизпълнимо на 10000%. Защо ? Защото никой не иска да работи като морален полицай. Полицай се става, за да "лапаш". т.е. да взимаш лесно изкарани пари (т.е. рушвети). В България морала е под всякакви минимуми. А и помисляте от другата страна, някой от вас иска ли да стане полицай ? За какво му е? В БГ не е престижно да си полицай, полицаи значи дребен рекетьор. Всеки иска да се опита на свободния пазар, всеки иска да се докаже пред света,че не е некадърен и може сам да се справи с жовота, а пък ако не успее ... все един полицай или военен ще стане.
2) да се подменят 99% от управляващите ! При тях морала е една такава дума дето се е изгубил смисъла. Защо да се уволнят? Знаете ли какво става със светофарите в Пловдив. Подменят ги. Супер са, ама са взели от малките .. предполагам пак някоя "далаверка" са врътнали. По-добре да бяха изремонтирали старите (които са от големите) и да купат за другите пари големи светофари. Знаете ли какво стана сутрешно време с тези малки светофари -> нищо не се вижда. т.е. кой кво прави, струва все гледа "далаверка" да скалъпи.
Проблема на БГ може да се характеризира с две накратко: Липса на морал и лакомия(т.е. келепирааа,келепирааа)
Та затова не писах в началото ... много е отчайващо положението...

bauer user Peugeot Club BG

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 23 яну 2006 17:36

Спомням си че преди време се вдигна голям шум който заглъхна по форумите...за съжаление.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”