Давайте съвети.
Проблем с хидравликата
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Проблем с хидравликата
От известно време като завивам нещо хидравликата стърже или скърца незнам точно. На какво може да се дължи това? Преди време нямаше проблем. Но отскоро като завивам особено на място или при бавна скорост се получава...
Давайте съвети.
Давайте съвети.
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Здравейте и от мен
И аз имам подобен проблем с хидравликата, губи ми течност и преди 3 дена го видях като почна да се чува странен звук и като видях почти нямаше течност досипах, но до сега съм я изкарвал само 2 пъти и то за по 10 км и от максимим пада на минумум, има ли някой идея от каде се получава така и като огледах не видях никъде да има течиве къде се губи тази течност не знам. А между другото купих масло Castrol Automatic TQ-D и от него доливам
И аз имам подобен проблем с хидравликата, губи ми течност и преди 3 дена го видях като почна да се чува странен звук и като видях почти нямаше течност досипах, но до сега съм я изкарвал само 2 пъти и то за по 10 км и от максимим пада на минумум, има ли някой идея от каде се получава така и като огледах не видях никъде да има течиве къде се губи тази течност не знам. А между другото купих масло Castrol Automatic TQ-D и от него доливам
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
bic написа:Здравейте и от мен
Може би рейка на един познат му губеше течност и рейката му беше за ремонт има тема къде да идеш да ти я направят около 250 лева беше ремонтът.
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Колега хидравличната ти течност е във гумените накрайници след рейката поне при мен беше така на B3-ката.Имах точно същия проблем и не знаех къде се губи течността докато не махнах скобите на маншона.Провери и ако се окаже че там е теча се налага да ремонтираш хидравличната рейка както ти е казал и slav4on.
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
bic написа:А къде се намира на В5 че честно да си кажа не знам къде е тази рейка никога до сега не ми е давала проблем, явно гумен маншон трябва да е, но да ме ориентирате къде утре да проверя
Значи отиваш на стенд и казваш на майтора да види дали рейката ти е омаслена и дали теча е от нея 90% съм сигурен че е от нея. Предполагам че майстора ти казва да омаслена е и отиваш на ремонт. Тва е мн лош вариант, но мисля че е така, но след ремонта момчетата дето извършват ремонта дават 1 година гаранция и си пей сърце, а иначе нова рейка е над 1000 лева мисля че. Успех дано не е рейка ама да не те лъжа си приготви 250 лева