може и да не я слагам а да ги сложа в вратите

wili98 написа:.. досега заводско тежка кора не съм виждал...
все са някакви мукавени
ам да така си е зада свири си трябва влог но все пак като е по твърда предава вълните по добре но за качество нестава дума няма ли го не го търси....POLO PAVLETI написа:wili98 написа:.. досега заводско тежка кора не съм виждал...
все са някакви мукавени
Това е много показателно за какво става въпрос![]()
Не знам защо много хора смятат че като сложат примерно Бошмен или Мекосоник или не знам кво си ,върху дървена кора ще свирне по хубавоняма такова нещо. Хубавите неща струват пари и свирят и в ламаринена кофа.
Евала на колегата за кората и най вече за ентусиазма .
Нищо лично към никой просто изразявам мнение
колега със същата кора само че 25мм удар със 120 назад и кората остана само на задната седалка,сегашната ми кора е около 20-25 кг мисля че колегата няма да има проблем Успех колегаwili98 написа:Я сега да си представим следната ситуация:
Пътувате с 80 км/ч.
става катастрофа.. удряте се с 50 км/ч
Тялото изпитва да речем в този момент 30G-40G сила в/у него..
и то защото спира за 1 мтр/колкото е буферната заона на колата/ + 40-50 см заради колана...
Срещате се в еърбега /и да не се срещнете .. няма голямо значение/
а сега си представете.. как в резултат от мигновенното спиране, щипките на кората се чупят. тя хей ... облегалките на седалките вече почти са легнали.. и кората се засилва прааааво срещу пасажерите отзад /недай си боже да ги има... /.. или вас....
и ги удря по главите да речем с 45 км/ч...
Ха сега малко се замислете... засилете една такава дъска която тежи заедно с колоните около 6-8 кг... те тряска по главата...и то с 45 км/ч...
хора ве.. мислете малко...
мислете и много..
пазете се...!!!!!!
предварително мислете.. да няма после оооох... аааххх...
БТВ..
Според автобилд, стъклена бутилка от 250 мл кока кола.. при катастрофа с удър около 80км/ч, ако седи на задното стъкло.. може да те убие..
дори, бяха правили демонстративни тестове с манекени..!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта