Здравейте колеги, искам да попитам някой има ли книжка за Поло 99-та година, където да пише кой бушон с какъв ампераж трябва да е.
Прерових много внималтелно целият форум и не видях някаква надеждна схема за бушоните. Става дума за 32-бушонна конфигурация. За по точно двигателят е 1.4 APQ. Та ако може някой да снима от книжката си кой бушон за какво служи и с какъв ампераж трябва да е много ще съм благодарен.
Поло 99 ампераж на предпазителите
- ALFONS_SS
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ампераж на предпазителите за Поло
а някой може ли да каже кой бушон за какво е че и моите са същите,и не ги разбирам кой за какво е
- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
ALFONS_SS написа:а някой може ли да каже кой бушон за какво е че и моите са същите,и не ги разбирам кой за какво е
на капака, който махаш за да стигнеш до бушоните има картинка и там е показано кой за какво е.
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
То че има има...но една картинка се повтаря няколко пъти. Те за какъв
са там?

-
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен липсват 2 бушона в началото мисля че бяха 5ти и 6ти имат символ за двигател мисля че е за лампата за грешки, пробвал съм да ги сложа но не съм сигурен за всички грешки ли е и въбще и дали лампата ми е здрава - ако някой може да сподели закакво са предварително благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз нямам картинка на капака където да пише кой бушон за какво е ако може някой да я снима тази картинка и да я публикува ще съм много благодарен 

- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, намерих една схема където е казано кой бушон какъв ампераж трябва да има та даже и какво предпазва 
За мое голямо удивление разбрах, че има бушони и над акумулатора (не са просто резервни, както аз си мислих).
А ето я и въпросната схема:
Към МОДЕРАТОРИТЕ: Това е извадка от един голям файл, който намерих. Вътре има данни за всички клеми, букси, бушони и т.н. по кое какво тече и какво свързва за полотата от 94-та до 99-та (може и до 2001 да е). Въпросът ми е как мога да го кача в тази тема viewtopic.php?f=7&t=100097 , че да може да бъде полезна и за другите.

За мое голямо удивление разбрах, че има бушони и над акумулатора (не са просто резервни, както аз си мислих).
А ето я и въпросната схема:
Към МОДЕРАТОРИТЕ: Това е извадка от един голям файл, който намерих. Вътре има данни за всички клеми, букси, бушони и т.н. по кое какво тече и какво свързва за полотата от 94-та до 99-та (може и до 2001 да е). Въпросът ми е как мога да го кача в тази тема viewtopic.php?f=7&t=100097 , че да може да бъде полезна и за другите.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”