1z написа:ПИШИ, да им отнемат правото да са представител на фолксваген това заслужават тея,ако вообще имат такива права ! и при мене беше същото аз като ходих за части трябваше да чакам ,,специална поръчка" една седмица щото колата ми била преди 2000-ната година ,,ние части за такива стари автомобили нямаме в наличност'

Нали не вярвате на тези неща, че ще отнемат представителството на някого или ще ги накажат за това, че са върнали някоя 20 годишна кола? Нека обясня този вид бизнес, защото работя в него - продажбата и обслужване на автомобили е бизнес като всеки друг... примерно производството и разспространение на кисело мляко. Едни хора го произвеждат на една цена, след това продукта пътува към различни дестинации, има си местен вносител, той калкулира надценка на тази стока, след това тръгва към дилърите, които печелят от търговската отстъпка и го продават на крайни клиенти. С резервните части е същото - едни ги произвеждат и продават на фирмата майка на една цена, спазвайки определени норми и изисквания, за да се появи така желаното печатче на него, фирмата майка ги тиражира посредством мрежата си и ценообразуването е същото като при новите автомобили. Ако си купите пробито кисело мляко и откажат да ви го сменят, според вас ако пишете до Danone дали ще вземат на Метро лиценза за продажба на кисело мляко? Според мен - не. Та така е и с автомобилите. Колкото повече коли и части се продават - толкова повече пари правят всички по веригата. Затова новите автомобили вече не могат да издържат по 1 милион километра, затова новите автомобили са по-скъпи и по-трошливи. За да има продажби и отрасъла да се развива. Или смятате, че с технологиите, които имаме днес не могат да бъдат произведени автомобили, които да се движат по 10 години без да има нужда и от елементарна подръжка, да правят по 1.5 милиона километра и да са почти вечни. Може, но няма икономически смисъл. Всички трябва да се хранят с нови модели, нови разработки, нови мотори ...
Дайте ми 10 милиона лева и ще ви направя дилър, на която искате марка. Може и Lamborghini да уредим да внасяте. Вземаш си място по изисквания на марката, за която кандидатстваш, вдигаш сграда по изисквания на марката, плащаш наред, за да вървят нещата бързо, подписваш си договор за дилърство дебел 1 педя, където те задължават мебелите да са еди какви си и крушките на лампите да са еди какви си. Познайте кой в повечето случай продава мебелите - да, точно марката, на която искаш да ставаш дилър. Светещ пилон с емблемата на бранда - 10 000 евро ако обичате. Канапенце да седят клиентите и да ги баламоствате - 2 000 евро ако обичате. И това са евтините неща - ами сервиза ... ами специалните инструменти в сервиза? Ох... И така се озовавате дилър на марка, следва най-трудната част, събирането на екип! С този глад на кадърни кадри в България това почти идва наравно с това да започнете да връщате инвестициите. Как се връщат инвестиции ? С продажба на нови автомобили и продажба на оригинални авточасти. Как се филтрират клиентите - с цени. На всеки бизнес не му трябват кибици дошли да ми губят времето да му направим диагностика и да приберем 20 лева, а през това време един от хората ми ще загуби същото време, за което ще смени накладки на Phaeton за 800 лв. И докато този с Phaeton-а ще се върне пак тук, другия с колата за диагностика няма да го видим повече. Това е .. боли, но такава е истината.
Porsche Leasing не държат части на склад за 20 годишни коли, защото собствениците на 20 годишни коли не пазаруват специфични части на космични цени и затова просто няма смисъл. Затова чакаш 10 работни дни за доставка от Германия. Дървото в случая не е дилъра и вносителя, дървото е в държавата, че нямаме кинти за нови коли и да ги поддържаме като хората. Или такива хора са единици, масата пазарува от автоморги, от мангалите на Симеон и от ясни и неясни магазинчета, предимно заради цената ... такава е тъжната истина и всички неща са навързани. За съжаление ...