Казус в цените - ВИП Сервиз
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Казус в цените - ВИП Сервиз
Колеги, възможно ли е за смяна на шарнир, носач, няколко тампона и един лагер на задното колело да ми искат 365 лв
Става въпрос за Голф 2...

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Казус в цените - ВИП Сервиз
TERAX написа:Колеги, възможно ли е за смяна на шарнир, носач, няколко тампона и един лагер на задното колело да ми искат 365 лвСтава въпрос за Голф 2...
А ти възможно ли е за 4 месеца във форума да не си прочел следните теми
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=7096&start=0
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=6022

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Верно е Егати казуса: закъсах на близо и опрях до техните услуги..
Колата почна да се форсира сама и им я дадох да я правят.
Бях 90% (нямах в мен мултицет за да са 100%) сигурен че е от датчика за температурата на антифриза ама си мълча.
На следващия де утивам да видя какво става и "майстора" разправя, че прословутия датчик е фира(тука имаме консенсус) ама няма да е лошо да смениш въздушния филтър.
Това с филтъра също беше прав и Аз му викам сменяй. Ето тук започна интересното:
Датчик - 20лв - това е нормално
Филтър - 15лв - това също е нормално
Труд - 45лв - е..х мама му тия и двете неща ги сменям за 45сек което се връзва по лев на секунда.
Абе пичове от сякъде.
П.П. Ако неможеш да си вземеш колата в деня в които са ти се обадили, че е готова - 10лв паркинг на ден.
Колата почна да се форсира сама и им я дадох да я правят.
Бях 90% (нямах в мен мултицет за да са 100%) сигурен че е от датчика за температурата на антифриза ама си мълча.
На следващия де утивам да видя какво става и "майстора" разправя, че прословутия датчик е фира(тука имаме консенсус) ама няма да е лошо да смениш въздушния филтър.
Това с филтъра също беше прав и Аз му викам сменяй. Ето тук започна интересното:
Датчик - 20лв - това е нормално
Филтър - 15лв - това също е нормално
Труд - 45лв - е..х мама му тия и двете неща ги сменям за 45сек което се връзва по лев на секунда.
Абе пичове от сякъде.
П.П. Ако неможеш да си вземеш колата в деня в които са ти се обадили, че е готова - 10лв паркинг на ден.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”