Счупи ми се планката на предния тампон на двигателя. Тръгнах да търся по моргите и се оказа че такова нещо никъде няма !!!
накрая обиколих при арабите на Симеон - и ми намериха - обаче се оказа че моят е със старият цилиндричен тампон, от януари '85 са със друг хидравличен и сътветно планката е друга ....
предложиха ми заедно двете части - горната ( която се хваща за двигателя и динамото) + тампона + долната част ( която се хваща за моста ) казаха че ще стане - била същата. Не посмях да я взема преди да се консултирам. Някой знае ли дали е възможна замяната им ?
мотора ми е 1.6 дизел от Г1
благодаря ви предварително!
Счупи ми се планката на предния тампон на двигателя-замяна?
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:

производство '84

производство '89
за да се счупи тази планка има нещо не както трябва.доколкото разбрах си сложил двг.от Г1 на купе от Г2.
възможно е да си объркал нещо при закрепването да се получават напрежения.
тампона да не е бил както трябва
умора на материала на планката
за повечко инфо виж тук:http://www.elcats.ru/audivw/
примерите които съм дал са на налучкване

...
ами така го купих от приятел. оригиналният двигател чупи клапан и пука блока и са сложили двигател от Г1
планката която ми предложиха е точно като на втората картинка позиция 13А мисля - не се вижда добре. Моята е подобна, но тампона е разположен хоризонтално а не вертикално.
Вече ми се обадиха че са го заварили. ще видим колко ще издържи... Ще дойда на срещата в неделя и ще ви покажа. Досега не видях такъв вид тампон никъде като моят...
((
благодаря ви за отзивчивостта !
))
планката която ми предложиха е точно като на втората картинка позиция 13А мисля - не се вижда добре. Моята е подобна, но тампона е разположен хоризонтално а не вертикално.
Вече ми се обадиха че са го заварили. ще видим колко ще издържи... Ще дойда на срещата в неделя и ще ви покажа. Досега не видях такъв вид тампон никъде като моят...

благодаря ви за отзивчивостта !

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”