първо един въпрос,какви са симптомите когато тампоните на макферсон са за смяна питам заштото на моята кола когато минавам някви неравности ми тракат амортисиорите или по точно прожините получават се накви вибрации и тракането е непоносимо ако е от тези тампони да ги сменям направо колата е с някво спортно окачване не го знам точно какво е на амортисиорите пише спорт,благодаря предварително
тампони макферсон
- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
тампони макферсон
тъи като не намирам в търсачката това което ме интересува реших да пусна една тема съжелявам ако все пак има такава тема
първо един въпрос,какви са симптомите когато тампоните на макферсон са за смяна питам заштото на моята кола когато минавам някви неравности ми тракат амортисиорите или по точно прожините получават се накви вибрации и тракането е непоносимо ако е от тези тампони да ги сменям направо колата е с някво спортно окачване не го знам точно какво е на амортисиорите пише спорт,благодаря предварително
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!!!
Извинявайте че се меся в темата,но въпросът ми е -От кой модел ПАСАТ да се сложи в този смисъл???
И моите са така,въпреки че вече втори комплект се оказва същия...!!!
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
Re: !!!!!
valkilmera написа:Извинявайте че се меся в темата,но въпросът ми е -От кой модел ПАСАТ да се сложи в този смисъл???
мойта кола е произведена 1992 г. аз монтирах от пасат произведен по същоъо време. още в магазина направих сравнение ....разлика в големината нямаше, а и преди това приятели - майстори ми казаха, че стават. преди ттова в един сервиз ми ги смениха и за мн. кратко време единия хлътна нагоре....сега наистина забравих за този проблем,
sинът мй има голф 95 г. и каза че става от ню битъл /ню битъл е върху шаси на четворка/ заб; неговия тампон е по малък
- valkilmera
Re: !!!!!
kiko946 написа:valkilmera написа:Извинявайте че се меся в темата,но въпросът ми е -От кой модел ПАСАТ да се сложи в този смисъл???
мойта кола е произведена 1992 г. аз монтирах от пасат произведен по същоъо време. още в магазина направих сравнение ....разлика в големината нямаше, а и преди това приятели - майстори ми казаха, че стават. преди ттова в един сервиз ми ги смениха и за мн. кратко време единия хлътна нагоре....сега наистина забравих за този проблем,
sинът мй има голф 95 г. и каза че става от ню битъл /ню битъл е върху шаси на четворка/ заб; неговия тампон е по малък
Първите ги смених когато сменях и Амортисйорите,и за 2 месеца се скапаха - марка СВАГ другите 6 месеца но и те започнаха да сдават багажа- БОГЕ.
Най вероятно на пролет като се позатопли ще ги сменя с такива.
Благодаря!!!
Колега а да знаеш каква марка тампони си сложил да търся такива???
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
В интерес на истината на 2-ката съм със тампони Topran за Пасат В3 идеално станаха 10К не са мръднали (а я кара бащата и не подбира пътищата като мен има няма дупки минава
)
п.п. Много е важно в какво състояние са амортисьорите щото ако не работят със пълен капацитет тампоните (лагечето в тях) заминава мноооого бързо
п.п. Много е важно в какво състояние са амортисьорите щото ако не работят със пълен капацитет тампоните (лагечето в тях) заминава мноооого бързо
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Предстои ми смяна (отново) на тези тампони ... какви да сложа.
Колата ми е 05.1995 и може и да е със старите тампони (големите). Ако е така ще сложа пасатови само някой да ми каже каква марка да търся щото предните бях Лемфьодер и изкараха 6-7 хилки. Мисля, че при мен са разбити лагерчетата в тампоните...
Какви са последствията ако не се сменят тези тампони ?!
Колата ми е 05.1995 и може и да е със старите тампони (големите). Ако е така ще сложа пасатови само някой да ми каже каква марка да търся щото предните бях Лемфьодер и изкараха 6-7 хилки. Мисля, че при мен са разбити лагерчетата в тампоните...
Какви са последствията ако не се сменят тези тампони ?!
- valkilmera
- valkilmera
znainainai написа:В интерес на истината на 2-ката съм със тампони Topran за Пасат В3 идеално станаха 10К не са мръднали (а я кара бащата и не подбира пътищата като мен има няма дупки минава)
Какво ще значи с пълен капацитет???
Моите са нови-на 2500км.
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
valkilmera написа:kiko946 написа:kolega valkilmera, както видях твоита кола е 1992 г. производство като моята и последваи моя пример с пасатовите тампони и ще забравиш този проблем.
Ще пробвам,но ако се сетиш за марка на Пасатовите щепо една или повечко...?
не помня нопасата е по тежък и се предполага че са по яки....бе преди три четири години и доколкото помня имаше оребряване по гумата /като слънчеви лъчи /
- valkilmera
!!!!
Ок!
Значи ще търся такива на пролет...
Благодаря!!!
Значи ще търся такива на пролет...
Благодаря!!!

- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
тампони макферсон
привет на вси4ки колеги,само внимаваите при избора на тампони 4е моите са 4исто нови и са по скапани отколкото старите новите мента4и са ми лемфордиер.Успех на вси4ки
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”