! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Съб 20 сеп 2008 0:04

assd написа:в софията е забавно да се кара! вече е супер нормално където има задръстване да се кара в насрещното :lol:

Вече? То не му ли мина модата. :lol: Лошото е, че мутрагените като се изцепят в насрещното и ти естествено им се изпречиш понеже си караш в лентата и те искат да те бият и да им правиш път като се качваш по тротоарите. БГ риалити. Оди се разправяй, па като те набият, оди доказвай, че не си камила.

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Нед 28 сеп 2008 17:40

Този умник с автобуса мина на два сфетофара последователно на червено, адски безотговорно и превишавайки 70 км от НДК чак до Цариградско по Евлоги Георгиев :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 28 сеп 2008 21:45

Дано е колега от форума, МНОГО искам да му кажа някои неща лице в лице :evil: !
Днес се прибирам от Боровец, бях на тиймбилдинг и на връщане по пътя нямаше нито едно камикадзе, всички караха адски културно, въпреки многото завои! Изпреварваха там, където имаха видимост и всичко си беше ок. Влизаме в София и трябваше да оставя едни колеги в Дружба.. Там по някакъв път в посока по 1 лента си карам зад едно такси, по едно време гледам таксито прави рязък десен завой и излиза от пътя :shock Срещу мен идва червен голф 3 с bad look :shock :shock :shock :shock Някакъв рефлекс и не разбрах как обаче се разминахме!!! Пича беше решил да изпреварва, обаче факта, че в другата лента има коли явно не го притесни!!! Колега, ако четеш това да знаеш, че където ти позная голфа ще го нашаря целия с ключове!!! Няма такъв олигофрен като теб!!! Заради такива олигофрени има война по пътищата и умират млади хора всеки ден! Лошото е, че олигофрени като теб си карат още
:evil: :evil:
Продължавам натам, още треперя и един автобус 204 реши да изпревари цялата колона за ляв завой (към младост) и заобиколи островчето (на кръстовището под пътя за летището). Е не издържах, настигнах го, подадох знака на "да-знаеш-какво-си-мисля-за-цялата-ти-фамилия" през прозореца и надъних клаксона :evil: Белким пътниците разберат какъв кретен ги вози. След известно време олигофрена явно стопли, че е било за него, щото и той надъни клаксона. Идеше ми да спра и да го питам дали има да ми каже нещо :evil: Така се бях нервирал, че не ми пукаше вече какво ще става. После! Слизам от цариградско на 4-ти км и някакъв дебил в лъскав мерцедес реши, че не трябва да имам предимство и си тръгна пред мен. Клаксон, псувни, оня ме погледна учудено в огледалото тип "тоя па кво" :shock
Колеги, как става така не разбирам :shock Карам по супер изнервящ път и никой не направи такива олигофрении, дето направиха камара кретени за отрицателно време в София :shock Нямам думи просто какви хора шофират!!!

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пон 29 сеп 2008 9:07

пътниците...автобусите са пълни със злобари, които могат да слязат и да те набият даже :)
от път с предимство навлизам в кръстовището за десен завой, в този момент глупак с автобус прави ляв завой от път без предимство и ме заклещва
обясних му, че е тъп и не знае явно кой е с предимство, и че няма да върна назад, за да мине, както му се иска
и пътниците започнаха да ме псуват отвътре и да ми правят разни мимики и жестове, сякаш аз бях виновна...
сигурно никой от тях не беше шофьор, или бяха събирани у тоя рейс с конкурс за малоумие :lol:
преди няколко дни на България един глупак от ония с бурканите,ама без да е пуснат...любимите ми... искаше да влезе в мен странично, само и само да изпревари предния
видях го отдалеч, че не може да си държи лентата и бях нащрек, а може би трябваше да го оставя да ме удари и да помели служебната баварка...кво да го правя, спрях до него и му казах, че е селянин...като му видях олигофренската физиономия не му се ядосвах вече :lol:

Потребителски аватар
monkata_passat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот monkata_passat » Вто 30 сеп 2008 21:59

За мен на всички които карат автобуси, камиони и на жени трябва да им се забранява да се качват на ППС. Тва не са хора днес една овца щеше да ме пребие щото е супер зле а не карах бавно не ми се мисли какво щеше да стане ако се бяхме ударили. :(

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 01 окт 2008 5:36

Не е точно по темата, но да напиша, който прочете - все файда:

При слизане към кръговото на 4ти км посока от центъра към Плд има изкъртени парчета бетон (предполагам от катастрофа), които стоят вече няколко седмици - в лявата страна на пътя са - точно в началото на слизането.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 01 окт 2008 10:07

monkata_passat написа:За мен на всички които карат автобуси, камиони и на жени трябва да им се забранява да се качват на ППС. Тва не са хора днес една овца щеше да ме пребие щото е супер зле а не карах бавно не ми се мисли какво щеше да стане ако се бяхме ударили. :(

по-лекично за жените ще кажа пак
по твоята логика всички мъже са пълни некадърници
сутринта един чичка с умрел МБ 190 беше май с номер С5128(КН, КХ,НК...или нещо подобно не видях) точно на кръстовището на Черни връх и Околовръстното в посока София, както съм си спряла и си чакам на светофара, минава в насрещното, започва да ме обърсва от задния ляв калник, придружено с много клатене на колата...свиркам аз, питам го кво прави...той ме гледа тъпо и продължава
баси идиота
и си продължи все едно нищо не се е случило
резултат-сива боя по задния калник :twisted:
бързах за болница, беше адско задръстване
а май трябваше да спра и да му счупя тиквата по-надолу , щото като ме обърса и си замина после остана заклещен някъде по светофара

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Сря 01 окт 2008 10:49

Сутринта ставам.
Отиваме с жената да я карам към работа и кво да вида, колата ми попринцип чисто черна, и гледам а има нещо бело по нея. Викам си мръсотия. Приближавам се не е мръсотия, било боя. :)
Позабърсах с ръка, неще да падне. Гледам на доло и кво да вида веждата и джантата и те отнсли яко бой. Задна дясна врата има една бяла черта широка около педя.
Хванаме толко яд. Колата ми се намира в задънена уличка, не е на главен път.
Некой тъпак се денал у улицата пян и като е обръщал сигорно ме е забърсал.
Сега требва да се разправам с каскота.

ПП Писнами от калъфи.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Сря 01 окт 2008 21:28

Момчета,днес се заслушах в новините по btv,някъде около 19ч.Намерих описание на случая http://zapernik.com/archives/6105 "Съперник:Мануела не е единствена...",става дума за пострадало момче, повярвайте.. разплаках се като видях кадрите по телевизията.Не става въпрос за ожулен калник , а за пресечен живот , инвалид на 17.., абсолютно невинен...,и ...водач с 1.8 промила...Баси..не знам кво ми стана ...статистика някаква

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 06 окт 2008 12:44

emo-gar написа:Момчета,днес се заслушах в новините по btv,някъде около 19ч.Намерих описание на случая http://zapernik.com/archives/6105 "Съперник:Мануела не е единствена...",става дума за пострадало момче, повярвайте.. разплаках се като видях кадрите по телевизията.Не става въпрос за ожулен калник , а за пресечен живот , инвалид на 17.., абсолютно невинен...,и ...водач с 1.8 промила...Баси..не знам кво ми стана ...статистика някаква

Колега ти да не реши че е единствена..единственото което отличава Мануела от другите е че го дадоха по телевизията а другите си умират бавно по болниците...изкараха Стависки най големия злодей..като неразумни хора правят такива катастрофи всеки божи ден..но те не стигат до медиийте...Последното филмче от камерите в София..ти дава пълната представа за какво става на въпрос... :idea:

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пон 06 окт 2008 19:10

Ужасно е да си помислиш, че всичко това се случва единствено заради глупоста на хората, под една или друга форма. :?

Само от нас си зависи да отхвърлим подобни безумия от обществото (разбирай безумници), както като някакъв чужд организъм.

Потребителски аватар
monkata_passat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот monkata_passat » Вто 07 окт 2008 15:11

спам
mod edit: Vizor

Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Мнениеот STEFFO » Нед 12 окт 2008 11:46

Здравейте,
Изчетох цялата тема и ще изразя своето мнение с риск доста от вас да не се съгласят с мен. Всеки ден ми се случва някой да ме засече, да ми отнеме предимство и др. неща които са в нарушение с правилника за движение по пътищата. Принципно съм спокоен и толерантен на пътя, навират ме се някакви "тирикати" пред мен - ОК - малко по-рязко ще спра, не ми пречи. Обаче като ми се случат опасни ситуации при които ПТП-то е почти сигурно, породени от някакви състезателчета, тарикатчета и т.н., не мисля че трябва да им спестявам нервите и стреса, които аз преживявам от техните действия. Описвам една прясна прясна случка: Часа е 8:30 и приближавам задръстването на бул. Данаил Николаев. Винаги карам в лявата лента, защото тя се придвижва най-бързо. Както винаги има бъразци които гледат да се наместят 1-2 коли по-напред. ОК, щом не ме засичат, нека си трошат главите. Обаче какво става - наближавам колоната с автомобили, карах с около 50-60, и една Тигра решава да се премести в мойта лента, въпреки че съм на по-малко от 10 метра от нея :shock . Спирачки и гледам Тиграта дали ще осъзнае грешката си и следователно дали ще се извини. Да ама не - гледам през прозореца две тарикатчета които се подхилкват, а шоферчето ме поглежда от време на време през огледалото. Веднага си помислих да слезна и да ги почеша с няколко шамара, но направих нещо по-деликатно, което имаше ефект. Леко се изнесох в ляво и пуснах всички фарове които имам, като с ел.регулировката ги насочих точно в страничното огледало на Тиграта. Тарикатите спряха да се смеят и при следващото раздвижване се изнесоха и те в ляво, за да не им свети :D . Да ама и аз се изнесох в ляво и като спряхме пак ги осветявах през тяхното странично огледало :idea3 . Веднага се усетиха къде са сбъркали и не посмяха да направят каквато и да е маневра докато карах зад тях.
Не искам да призовавам никой да прави като мен - просто споделям с вас!!!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 13 окт 2008 8:25

Вече няколко делнични сутрини, срещам на кръстовището на Г.М.димитров и Никола Габровски идващ от посока Ст.Град голф 2
черен, четириврат.
Въпросния момък кара в насрещното движение и се нарежда на светофара за ляв завой пак в насрещното платно за движение.....
не го знам дали се мисли за безсмъртен, но от утре вземам фотоапарат в колата с много висока резолюция, ще го снимам и изпратя където трябва, пък да видим какво ще се случи.

п.с.
това съм снимал миналата седмица с телефона (за съжаление снимката е с/у слънцето и в в дижение), апарата все забравям да го взема за по качествено фото, но общо взето се вижда какво прави негодника
п.с. днес пак го видях , пак по същия начин

Изображение

Последна промяна от One на Вто 14 окт 2008 7:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 13 окт 2008 21:57

One написа:Вече няколко делнични сутрини, срещам на кръстовището на Г.М.димитров и Никола Габровски идващ от посока Ст.Град голф 2
черен, четириврат.
Въпросния момък кара в насрещното движение и се нарежда на светофара за ляв завой пак в насрещното платно за движение.....
не го знам дали се мисли за безсмъртен, но от утре вземам фотоапарат в колата с много висока резолюция, ще го снимам и изпратя където трябва, пък да видим какво ще се случи.
    От това полза определено няма да има :? Просто караш си срещу него и като спрете слизаш и му сменяш зъбния статус или каквато друга част от анатомията смяташ че заслужава :twisted:

Върни се в “Пътеводител”