и искам да попитам има ли възможност да се вземе нещо като адаптер за да мога да ползвам bluetooth връзка с телефона имам си копчета на волана
RNS 300 искам инфо :)
RNS 300 искам инфо :)
моето пассатче има RNS 300 та интересуват ме няколко неща ,от къде мога да разбера по пордобни характеристики за системата ? в колата ми - какви точно колони има (passat cc с тази RNS 300)? И запознат ли е някой може ли да се намерят някъде карти за навигацията и за БГ
10х предварително
и искам да попитам има ли възможност да се вземе нещо като адаптер за да мога да ползвам bluetooth връзка с телефона имам си копчета на волана
- ATD
- Автомобил:
- Двигател:
Jmok написа:RNS 510 има детайлна карта на България (и Източна Европа), но незнам дали става за RNS 300.
Би ли казал как се инсталира тази карта ? Един приятел си взе пасат-6 с RNS-510 намерихме карта на източна Европа обаче като сложим диска и веднага го изхвърля и пише нещо на немски
Бих могъл да ви кажа, но чак някъде към Март 2009, живот и здраве!
Видях я по време на тест драйва - RNS-510 с детайлна карта на България. Картата е на DVD и май се прехвърля на вградения хард диск. За сега не мога да ви кажа нищо конкретно, освен че я има. Март месец повече...
Тук може и да пише нещо по въпроса:
http://vwnavi.com/forums/
Видях я по време на тест драйва - RNS-510 с детайлна карта на България. Картата е на DVD и май се прехвърля на вградения хард диск. За сега не мога да ви кажа нищо конкретно, освен че я има. Март месец повече...
Тук може и да пише нещо по въпроса:
http://vwnavi.com/forums/
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Driv3r написа:и как е хареса ли ти пассатчето)
о да:)
Карах CC, Tiguan Sport&Style 2.0 TDI Tiptronic и Tuareg V6 TDI
Пасата беше като твоя - определено ми хареса повече отколкото очаквах, като усещане е доста по-различно от "нормалния" пасат. Много ми хареса как се смъкват стъклата с половин сантиметър при отваряне на вратата:)
.. и най-накрая - вози доста по-меко от Тигуан, при положение, че беше със 17-ки срещу 16 на тигуан. От последния се разочаровах, друсаше доста, типтроник-а не става много, а вътре изглеждаше доста дървено.. определено моя голф е по-добре.
Тествах автоматичното паркиране и с двете коли - голяма мания е, усещането е неповторимо:)
Туарег-а няма нужда от коментар - определено това е возилото...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”