Ключ за Голф 4
Re: Ключ за Голф 4
venci_guitar написа:Аз на твое място бих сменил ключове и всичко обаче, щото по default има 2 ключа с дистанционно и 1 пластмасов без в комплект... знаеш ли в кой са другите ключове..... особено ако си я взел от БГ.
А и нали знаеш че ако нямаш (изгубиш) ключа за колата - КАСКОто ти не важи
Може ли някой да посочи сервиз в софия, в който да се смени ключа или чипа или да се смени кода?
Благодаря.
- VAG-fen
- Автомобил:
- Двигател:
Значи моя проблем е следния единия ключ го загубих,другия ми го откраднаха и трябва да направя дубликат имам една пластмасова лента с пин кода, пластмасов ключ и работещ голям ключ като си идвам в БГ без колата могат ли да ми направят дубликат само по ключа или трябва да се бърника нещо и по колата тя е голф 2001
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тея Варненските майстори не спират да ме учудват
Зор колата да стои цял ден при него.Тоя код които му го пише на машинката си го запиши на едно листче хартия(32цифри+букви) и когато си загубиш всички ключове отиваш при него и го караш да набере код в машинката и да го копира върху чип-даваш му пак 80лв. и 5-10мин откакто си при него и си готов с иммото
Зор колата да стои цял ден при него.Тоя код които му го пише на машинката си го запиши на едно листче хартия(32цифри+букви) и когато си загубиш всички ключове отиваш при него и го караш да набере код в машинката и да го копира върху чип-даваш му пак 80лв. и 5-10мин откакто си при него и си готов с иммото
-
unnameddd
- Автомобил:
- Двигател:
колеги а да ме насочите към сервиз който извършва вапросната дейност за тия ключове
На мен в Юнитрейд ми искаха 430 лв, за да ми изработят в Германия и обучат тук такъв ключ:

От автокъщата ми дадоха само 1 брой. Къде мога да го направя по-евтино?

От автокъщата ми дадоха само 1 брой. Къде мога да го направя по-евтино?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”