Аз по принцип търся да купувам VW, и тоя Пасат е за около 5000лв. Как в исе струва, за жалост е ръна кутия, а аз търся автоматична да му се невиди.
Volkswagen Passat GLX VR6 1995
Volkswagen Passat GLX VR6 1995
Някой ще каже ли няколко думи за това нещо. Има ли някой наблюдения.
Аз по принцип търся да купувам VW, и тоя Пасат е за около 5000лв. Как в исе струва, за жалост е ръна кутия, а аз търся автоматична да му се невиди.
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Щом си там мисля, че няма да ти е проблем да го поддържаш и от към части и откъм разход на бензин.
За повече може да научиш тук - http://forums.vwvortex.com/zeroforum?id=7
За повече може да научиш тук - http://forums.vwvortex.com/zeroforum?id=7
Именно, колегата е прав, цената е 3500$, но аз я писах пресметната в лева, понеже много от хората във форума едва ли знаят курса на канадския $, мисля че в момента е около 1.40 лв.
А защо да бягам надалеч, толкова ли са кофти, сега ще ви пратя линка, можете да го видите тука:
http://www.lespac.com/search/detail.php ... =t&etatb=t
А защо да бягам надалеч, толкова ли са кофти, сега ще ви пратя линка, можете да го видите тука:
http://www.lespac.com/search/detail.php ... =t&etatb=t
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Цената е съвсем нормална. За съжаление не говоря френски за подробности. Според мен си струва. Преценяш си ти, но има много добра динамика (все пак зависи с какво я сравняваш), разхода ще бъде между 10 и 18 л/100км. Какво друго, ако говориш английски разходи се в онзи форум (по-горе ти дадох линк). В нашия клуб реално няма кой да ти даде обективно мнение на база опит (аз поне не знам да имаме в клуба притежател на VR6, а камо ли било и Пасат).
П.П. За България става въпрос, че ДДС на тази кола е над 8000 лв и затова ти казаха, че ако е за 5000 има нещо нередно.
П.П. За България става въпрос, че ДДС на тази кола е над 8000 лв и затова ти казаха, че ако е за 5000 има нещо нередно.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи има 2мотора:
2.8 -> 174к.с
2.9 -> 184к.с се предлага само със задвижване 4Х4 synchro
За първия 2.8 -> 174коня
Обем: 2792куб/см
Мощност: 174к.с@5800об/мин
Въртящ момент: 235Нм@4200об/мин
Маса: 1440кг.
Динамични показатели:
0-80км/ч 6.2сек (8.7)
0-100км/ч 8.7сек (10.4)
Максимална скорост: 224км/ч (218км/ч)
*данните в скоби са с автоматична скоростна кутия - която спъва мотора от всякъде
разход:
при 90км/ч 7.4литра (8.0)
при 120км/ч 9.0литра (9.6)
Градско 12.5 (14.4)
2.8 -> 174к.с
2.9 -> 184к.с се предлага само със задвижване 4Х4 synchro
За първия 2.8 -> 174коня
Обем: 2792куб/см
Мощност: 174к.с@5800об/мин
Въртящ момент: 235Нм@4200об/мин
Маса: 1440кг.
Динамични показатели:
0-80км/ч 6.2сек (8.7)
0-100км/ч 8.7сек (10.4)
Максимална скорост: 224км/ч (218км/ч)
*данните в скоби са с автоматична скоростна кутия - която спъва мотора от всякъде
разход:
при 90км/ч 7.4литра (8.0)
при 120км/ч 9.0литра (9.6)
Градско 12.5 (14.4)
Благодаря за бързите мнения, ще оглеждам още и ще търся. Иначе ми се струва че не е лоша колица, мисля че не пише на колко км е, но със сигурност ще е над 200 хил.
Ех да беше само автоматик, уверявам ви тука ръчните скорости не ги предпочитат много. В тези задръствания и СТОП-ове на всяка пресечка....
Ех да беше само автоматик, уверявам ви тука ръчните скорости не ги предпочитат много. В тези задръствания и СТОП-ове на всяка пресечка....
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако ще си взимаш Пасат ВР6 по-добре да е без автоматик, защото той го прави много бавен. Няма симсъл да си купуваш кола, която върви като 2.0литова с 4цилиндъра и харчи като 3литра с 6цилиндъра.
А и удоволствието го няма при автомата (се едно, че карам мотокар - имам книжка за мотокар).
П.С чудя им се на американците с тези автоматици, толкова ли не могат с един съединител да се оправят. Там да можеш да караш кола със Stick и Clutch е голямо постижение, 80% не го могат знам от личен опит и ми се възмущават
.
Тука в София също има жестоки задръствания уверявам те и със съединителя нямам никакви проблеми даже ми е кеф.
А и удоволствието го няма при автомата (се едно, че карам мотокар - имам книжка за мотокар).
П.С чудя им се на американците с тези автоматици, толкова ли не могат с един съединител да се оправят. Там да можеш да караш кола със Stick и Clutch е голямо постижение, 80% не го могат знам от личен опит и ми се възмущават
Тука в София също има жестоки задръствания уверявам те и със съединителя нямам никакви проблеми даже ми е кеф.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”