Още скърцане.......

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Още скърцане.......

Мнениеот Ото Кац » Пет 24 сеп 2004 9:28

сега пък към скърцането от волана се прибави и скърцане от съединителя..... получава се при добре загрят двигател (за което не трябва да чакам много време де... като изляза на раковска в задръстването, до светофара на попа вече съм готов...).. и педала на съединителя също става много тегав, твърд.... и скърца та се не трае.... гледах му жилото, напукана е малко гумата... :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пет 24 сеп 2004 9:36

абе смажете си стойката на педалите бе хора :lol: ...
майтапя се ... мисля че ти се е закъсало цилото ... разплита се и задира по кожуха затова върви тегаво ако съм прав няма да е лошо да си вземеш едно в багажника ... :wink:

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пет 24 сеп 2004 12:40

Pichaga написа:може и да е това, а може и стойката на педалите да се отварила /какъв израз/ и да се е изместила оста, при мене беше така, скърцаше скърцаше и накрая се отчупи, добре че бях в София, виж като натискаш съединител дали ти се мести цялата стойка на педалите /те са два на спирачката и на съединителя/

начи като е студена колата скърцането го няма.... почва да скърца след като загрее--- ако беше от стойката на педалите, щеше да си се чува постоянно мамкаму :shock: :?:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”