От 1 месец се опитвам да намеря крушки PHILIPS BLUE VISION във Варна, но уви нямам този късмет. Много ви моля който може да ме насочи нанякаде из града от където мога да си ги купя да помогне

Botev написа:Здравейте!
От 1 месец се опитвам да намеря крушки PHILIPS BLUE VISION във Варна, но уви нямам този късмет. Много ви моля който може да ме насочи нанякаде из града от където мога да си ги купя да помогне
kris11 написа:versace написа:Колега провери
Другото място е при "Гарвана" на ОМВ на улица Мир
A още по-друго място е в двора на бившото "Терснаб" сега "Варна Комерс' Тук цените са още по ниски от склада на ул. Мир.
Ще питам след малко дали имат и цена, / ако бях прочел по-рано като отивах на обяд щях да питам/.
Spectre написа:Тъй като има отворена вече тема ще се възползвам от нея..... да попитам нещо... Напоследък виждам адски много коли със фарове които светят синьо-виолетово.. и това не са само нови коли ами и по стари модели... Къде мога намеря такива крушки и същите ли са като тези за които говори колегата по-горе...
w_smith написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=165&highlight=%EA%F0%F3%F8%EA%E8
Търсачката щеше да ти покаже това например.
kris11 написа:A още по-друго място е в двора на бившото "Терснаб" сега "Варна Комерс' quote]
Kъде е това. И склад ли е или магазин.
Между другото при Гарвана не е хич евтино!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта