Мистериозни почуквания ме мъчат.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Нед 02 ное 2008 20:02

По точка 1 http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=8312&start=45
по точка 2 При мен беще същото и се оказа разхлабен болт на носача притегнах и всичко е ОК

Потребителски аватар
smash_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash_ » Нед 02 ное 2008 20:21

saa27 написа: разхлабен болт на носача ...
Можеш ли да ме упътиш къде да го търся тоя болт за притягане ?

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Нед 02 ное 2008 22:14

Носача е хванат с 2 болта към купето провери ги.

Потребителски аватар
smash_
Автомобил:
Двигател:

Re: Мистериозни почуквания ме мъчат.

Мнениеот smash_ » Сря 21 яну 2009 10:54

Нещо много се засука работата тука. Тъпото тропане си продължи бая време и закарах колата в D&N в Младост да ми кажат от какво тропа така. Пичовете направиха абсолютно подробен преглед на ходовата част и викат "всичко си и е наред на колата". Накарах единия да се качи с мен и да в покара, за да се убеди, че тропа и той се убеди. Пак почнаха да я оглеждат и решиха че имало някаква гайка в някакъв рог, която не можела да се натегне и трябвало да се завари и оттам чукало. Нещо ме съмнява тая теория, та затова на някой, ако му хрумва идея може да сподели, че тия майстори нищо не откриха.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Сря 21 яну 2009 15:52

колега моята кола я оправиха-поло 2ф- 1992 година е
беше нещо приличащо на втулка-предполагам на носача
симптомите така като гледам са същите като твойте 1 и 2 точка
а и доколкото можах да видя носача - той не е триъгълен като на повечето коли ми е продълговат и има само 2 тампона,по един в всеки край, и после задължително реглаж на предницата да направиш

Потребителски аватар
gh0stfac3
Автомобил: VW Caddy 2 EcoFuel
Двигател:

Мнениеот gh0stfac3 » Сря 21 яну 2009 19:09

Споко пичага сичко е наред при мен същото тропане при завиване го имах ходих къде ли не и накрая отидох при баща ми и тои и майсторите при него забелязаха че ми е крив шенкела и е изместен ъгъла на завоя (това го видяха на обикновени апарати за реглаж там с въженцата а на апарата с лъчовете в HEED след моста на бакърената в дясно посока надежна не можеха да го видят НЕ ХОДЕТЕ ТАМ САМО ВИ ЗИМАТ ПАРИЧКИТЕ даже тоя на реглажа ми вика рейката ти е прескочела зъб - ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ПОНЕЖЕ АКО Е ПРЕСКОЧЕЛА ТРЯБВА ДА СЕ Е СЧУПИЛА )и тапо пила гъми или влизам реско в завой се чува едно щтракане се едно се откача нещо ..... а помеждждругото вчера на път към лев инс да избегна удър с друга кола се набодох в енда дупка и се оказа дърбока ест и са като карам на втора бавно и нещо от ляво щтрака като че ли е паднал някъде болт и се чува чат чат ама от кво е нз в понеделник влиза за смяна на шенкел и ще я облъчвам да си каже къде е боли аман вече само ядове и си задавам въпроси и нз как да си отговарям :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Сря 21 яну 2009 22:29

Човече , много хора ти го казаха , и аз ти го казах няколко пъти !!!!

Какво означава "тамън като въртя гуми или влизам рязко в завоя....." нито ти си Шумахер , нито колега в другата кола дето си щял да се удариш е Мика Хакинен , нито пък пистата е Монца. Това е собствения ти автомобил , това е собствения ти живот, това е живота и безопасността на другите....
Не само ще си счупиш колата ами и главата!!! Този автомобил е създаден да стигнеш от точка А до точка Б , с възможно най малко ядове, възможно най безопасно, и възможно най комфортно и спокойно.

Аз лично като искъм Йекшън , отивам на картинга плащам и има йекшън. Но като седна зад волана , карам с разсъдъка си и мисля за живота си и за живота на бъдещата си съпруга която най често се вози до мен , както и за всички вас които сте наоколо ми, и всеки иска да се прибере в къщи , да си каже , каква прекрасна кола имам , доведе ме вкъщи , и да се радва на вечерта със семейството си....

всичко друго с пилене на гуми и т.н. е бошлаф работа !!!

Потребителски аватар
gh0stfac3
Двигател:

Мнениеот gh0stfac3 » Чет 22 яну 2009 1:12

в тоя случай оня беше по луд и да това се нанизах в дупката иначе карам бързо но мисля а не карам е така за скороста бе брат не съм такъв тъпак споко ти ме изкарваш ненораме състезател чак и ме сравняваш с шумахер и писти в монца

Потребителски аватар
smash_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash_ » Чет 22 яну 2009 1:13

freestyler911 написа:Човече , много хора ти го казаха , и аз ти го казах няколко пъти !!!!

Какво означава "тамън като въртя гуми или влизам рязко в завоя....." нито ти си Шумахер , нито колега в другата кола дето си щял да се удариш е Мика Хакинен , нито пък пистата е Монца. Това е собствения ти автомобил , това е собствения ти живот, това е живота и безопасността на другите....
Не само ще си счупиш колата ами и главата!!! Този автомобил е създаден да стигнеш от точка А до точка Б , с възможно най малко ядове, възможно най безопасно, и възможно най комфортно и спокойно.

Аз лично като искъм Йекшън , отивам на картинга плащам и има йекшън. Но като седна зад волана , карам с разсъдъка си и мисля за живота си и за живота на бъдещата си съпруга която най често се вози до мен , както и за всички вас които сте наоколо ми, и всеки иска да се прибере в къщи , да си каже , каква прекрасна кола имам , доведе ме вкъщи , и да се радва на вечерта със семейството си....

всичко друго с пилене на гуми и т.н. е бошлаф работа !!!

Подкрепям напълно !!!

Потребителски аватар
gh0stfac3
Двигател:

Мнениеот gh0stfac3 » Чет 22 яну 2009 9:51

стадното мислене :banana

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Чет 22 яну 2009 12:08

gh0stfac3 написа:в тоя случай оня беше по луд и да това се нанизах в дупката иначе карам бързо но мисля а не карам е така за скороста бе брат не съм такъв тъпак споко ти ме изкарваш ненораме състезател чак и ме сравняваш с шумахер и писти в монца

Ако наистина мислеше едва ли през ден ще пускаш тема как си се въртял и си ударил в бордюр или си се хакнал в дупка. Замисли се малко нищо лично :shock

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Чет 22 яну 2009 14:03

gh0stfac3 написа:в тоя случай оня беше по луд и да това се нанизах в дупката иначе карам бързо но мисля а не карам е така за скороста бе брат не съм такъв тъпак споко ти ме изкарваш ненораме състезател чак и ме сравняваш с шумахер и писти в монца

ми човече , караш бързо , какво означава това??? караш бързо и майка с дете изкача на пътя , щото детето е видяло нещо лъскаво на другия тротоар, и майка му го гони .... караш бързо , и някоя пиянка се подхлъзва точно на 10 метра от тебе и.... караш бързо и аха да минеш на жълто и те пешеходците тръгнали или някоя кола .... караш бързо и уж беше мокро пък стана заледено и уж трябваше да спирам.....

Помисли и за двата случая , ако ти си на платното , и ако си зад волана! Аз съм изпадал и в двете ситуации .... без да карам "бързо" каквото и да дефинираш с това.

Пиша този пост с надеждата че за пореден път се опитвам да налея мозък... но не влиза , ще постна и линк с нещо ужасно !!!! И това ще е последното ми наливане на мозък към тебе ... господ да те пази , да пази и другите наоколо ти

Линка е добре познат на някои, за тези които имат слаби нерви да не гледат!!!!!!
http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html

Потребителски аватар
gh0stfac3
Двигател:

Мнениеот gh0stfac3 » Пет 23 яну 2009 21:19

НE КAРАМ ПО БЪРЗО ОТ КОЛКОТО ЛЕТИ АНГЕЛЪТ МИ ХРАНИТЕЛ !!! Т

nikolay_nikolov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolay_nikolov » Сря 06 май 2009 8:03

:mrgreen: един виц: човек си купува кола. продавача предлага колата на висока цена, но купувача го изнудва за по ниска цена. сделката става, но купувача "лудва" от дрънчащ шум!! сменя всичко!! но "почукващия" шум си остава! тогава се обажда на предишния собственик и го моли за помощ! последния го нахоква че му е смъкнал много цената и му казва да отвори кората на вратата. там новия собственик намира една гайка висяща на връв и бележка "намери ме!!". :обичам ви

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”