Аз кола съм изпускал само веднъж - мойта на Нова година(тази която отмина). Отиваме с приятели на една вила, а до вилата се стига по един много стръмен асфалтов - тогава леден път. Домакина казва: "засили се отдолу и газ нагоре и ще издрапаш". Тръгвам аз и стигнах до средата и край. После, понеже уличката тясна - на ръчна двама ме бутнаха на 360 градуса и обърнах надолу за втори опит. Стигнах до едно сухо местенце(без лед) и викам :" ще спра и ще пробвам на задна да кача баира" . Отбих встрани и гледам един с няква "джипка" се задава отгоре, дърпам ръчна, навивам волана и слизам да видя дали има място да мине пича - гледам има, поглеждам нагоре към него да му кажа да минава и нещеш ли, чувам някакво стържене от мойта кола. Като се обърнах - що да видя: колицата ми се пързаля самичка надолу с дръпната ръчна и отворена врата. Направо полудях

- долу на равното имаше паркирани 2-3 коли и що да сторя - газ след колата. Тамън я настигам, хванах се за вратата и за волана и тамън да скоча вътре, колата се извъртя надясно и застана перпендикулярно на улицата и на наклона а аз познайте къде - наполовина под колата.
За щастие се отървах само с малки охлузвания по краката и леко счупена решетка на лявата тонколона на вратата.
п.п. моля ви не правете така у дома, оставате това на професионалистите