Формула 1, сезон 2008

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 05 ное 2008 21:30

кара си Хамилтън ...харесва Ви нехаресва Ви това е положението.... те са 4,5 човека дето карат една идея по добре от останалите ...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 05 ное 2008 21:36

Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
Вижте какво е да се управлява автомобил от Ф1 и тогава обяснявайте кой става и кой не. Писах го няколко пъти - щом Хамилтън е шампион, значи той е бил най-добрия този сезон.

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Сря 05 ное 2008 22:01

dobrin написа:Ето това е пуснато във фъна http://vbox7.com/play:75b6f592
Вижте какво е да се управлява автомобил от Ф1 и тогава обяснявайте кой става и кой не. Писах го няколко пъти - щом Хамилтън е шампион, значи той е бил най-добрия този сезон.

Абсолютно :006:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 05 ное 2008 22:03

хахах,добрине
Тея как се израдваха ,че тоя слезе от болида :lol:
Баси грейнинга на гумите напраи :?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 05 ное 2008 22:46

добре сега, знам че си за ферари..... знам че влизам в теорията на вероятностите, но я ми кажи ако не беше заям маркуча на маса, кой щеше да е шампион ?! или да не беше гръмнал двигателя му ?! или да се беше повредила колата на хами поне веднъж този сезон.... :roll: :wink: просто не е само да си добър, но неможе и толкова да ти върви баси...... :evil:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 05 ное 2008 22:48

Не позна, не съм за Ферари, а съм за Райконен. Когато караше за Макларън, ходих до централата им в Уокинг дори ...
Привърженик съм на пилота, не на отбора.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 06 ное 2008 18:56

Ludia написа:

добре сега, знам че си за ферари..... знам че влизам в теорията на вероятностите, но я ми кажи ако не беше заям маркуча на маса, кой щеше да е шампион ?! или да не беше гръмнал двигателя му ?! или да се беше повредила колата на хами поне веднъж този сезон.... :roll: :wink: просто не е само да си добър, но неможе и толкова да ти върви баси...... :evil:

Многото ако по някое време почва да смърди. Явно от маковете са "откраднали" ланшната технологията на Ферари и тя е по - добра и издръжлива от тяхната. Другия вариант е да не са я откраднали както се твърдеше по форумите.
Третия вариант е с риск да ми се обиди Добрин е Кими да е занесъл "каръка" във Ферари.
Като цяло фактите са че Хамилтън е световен шампион при пилотите, а Ферари при конструкторите.
И за двете титли се изискват много ресурси, умения, рискове и който и да ги спечели не е случаен успех.
Ясно е че всеки си държи за това на кой симпатизира и го подкрепя, но изказванията за късмети и каръци, чернилки, пияници са чисто и просто драпане по клавиатурите и малко приличат на футболни пристарстия, а Формула 1 не е футбол.
Надявам се да бъда разбран правилно и никой да не се обижда.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 07 ное 2008 13:24

[quote="Ludia"][/quote]Хамилтън случайно не го ли наказаха 10 места назаде на Маникур и 25 секунди на Спа ??? ...... нещата си бяха на равно този сезон от късметна гледна точко що се отнася до загубени точки ;)

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Пет 07 ное 2008 13:28

Ludia написа:

е как да се повреди,не забелязваш ли,че откакто крадаха техническа информация от Ферари болидите им вървят доста и несе чупят

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пет 07 ное 2008 14:59

Tyan написа:
Ludia написа:
Хамилтън случайно не го ли наказаха 10 места назаде на Маникур и 25 секунди на Спа ??? ...... нещата си бяха на равно този сезон от късметна гледна точко що се отнася до загубени точки ;)
ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!

Трябваше да му земат 9 точки и 1 месец без книжка да видим как щеше да кара с акт :D

valio_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valio_ » Пет 07 ное 2008 15:14

restless написа:ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!

Какво спечелено състезание ?!?!?!
Преди да излезе сейфтикара (и да осере всичко) Хамилтън водеше и едва ли някой можеше да му се опре в това състезание.

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пет 07 ное 2008 15:54

valio_ написа:
restless написа:ебаси за това че открадна спечелено състезание за Кими, удряйки го на червен светофар - 10 места на старта го смяташ за наказание?!

Преди да излезе сейфтикара (и да осере всичко) .

Не всичко. Хамилтън успя да доосере по "шампионски" състезанието на Кими.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 07 ное 2008 21:45

Tyan написа:
Ludia написа:
Хамилтън случайно не го ли наказаха 10 места назаде на Маникур и 25 секунди на Спа ??? ...... нещата си бяха на равно този сезон от късметна гледна точко що се отнася до загубени точки ;)

aaaaa едно е наказание наложено от ФИА, друго е техн повреда за която пилота няма вина :idea:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 07 ное 2008 23:20

Ludia написа:
Tyan написа:
Ludia написа:

aaaaa едно е наказание наложено от ФИА, друго е техн повреда за която пилота няма вина :idea:

Добре де, ферари са най-добрите, Маса е върха

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Съб 08 ное 2008 8:43

valio_ написа:

Преди да излезе сейфтикара (и да осере всичко) Хамилтън водеше и едва ли някой можеше да му се опре в това състезание.
преди сейфтикара Кими го настигаше с половин сек на обиколка и на изхода на пита излезе пред него.
Друг на местото на Кими, нямаше да покаже на Хамилтън цвета на светофара, а щеше да му спука задника.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”