Източване на водата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Източване на водата

Мнениеот Miro de la Valcea » Вто 11 ное 2008 15:04

Здравейте колеги.Абе има ли нещо по специфично при източването на водата на пасата.А и от каде се източва най-важното :)

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Вто 11 ное 2008 15:43

вадиш маркуча от радиатора към термостата .... отваряш горте капачката откъдето се пълни и като изтече слагаш пак маркуча и почваш да наливаш антифриза (предполагам тфа е причината за точенето) и като се напълни до горе палиш колата на отворена капачка и то ще започне да излиза на балончета въздуха който е останал (тя помпата ще го завърти) чакаш да загрее на отворена капачка и доливаш ако падне нивото .... изчакваш да включи два пъти перката затваряш капачката и си готов ;)

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Вто 11 ное 2008 18:19

Нещо нищо не разбрах и после нищо и не намерих :cry: :cry: :cry: Кат за овчар като мен може ли да обясниш всичко каде се намира 2.5 ми е мотора.В смисал нали уж са на различни нещта работите. :roll:

_SUN_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _SUN_ » Вто 11 ное 2008 18:30

коя "вода" ще източваш, от казанчето на чистачките ли ? :banghead: :077:

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Вто 11 ное 2008 19:02

Не... :) в радятора,искам да сложа антифриз,но първо да промия системата.

Потребителски аватар
Wr450f
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wr450f » Вто 11 ное 2008 19:28

На някой има и пропка на радиатора но маркуча е по лесно като наливаш антифриз е хубаво колата е под малко страничен наклон ( примерно лявата гума на тротоара а другата на платното) това са прави защото като се напълни в долниа край почва да избутва въздуха нагоре и остава по малко въздух.

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Re: Източване на водата

Мнениеот boi4eto » Вто 11 ное 2008 20:42

Miro de la Valcea написа:Здравейте колеги.Абе има ли нещо по специфично при източването на водата на пасата.А и от каде се източва най-важното :)

Колега какъв е тоя аватар бе,мен на времето щяха да ме линчуват модовете,ха здравей и добре дошъл при нас!

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Сря 12 ное 2008 0:19

Miro de la Valcea написа:Нещо нищо не разбрах и после нищо и не намерих :cry: :cry: :cry: Кат за овчар като мен може ли да обясниш всичко каде се намира 2.5 ми е мотора.В смисал нали уж са на различни нещта работите. :roll:

хахахахах споко в България сички сме овчари :Д :Д :Д :Д :Д така към радиатора ти влизат два големи маркуча ..... единия влиза отгоре а другия отдолу .... трябва да махнеш долният и да направиш това което ти каза колегата с наклона ...... това е .....

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Сря 12 ное 2008 13:01

Ха, hristov не ме обиждай всички сме били овчари (има и козари и говедари и паткари и т.н. :lol: ) :beer

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Сря 12 ное 2008 15:13

Така пиша ви от канала на гаража.Намерих термостата.Сега как да го изкарам.

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Сря 12 ное 2008 15:19

няма кво да вадиш термостата бре .. махаш марку4а който излиза от него и влиза в радиатора ..... и после махаш капачката на водата дето се долива и то теква ............ след това слагаш пак този маркуч на мястото му и си готов !

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Сря 12 ное 2008 15:20

kofata написа:Ха, hristov не ме обиждай всички сме били овчари (има и козари и говедари и паткари и т.н. :lol: ) :beer

АХХАХАХАХАХАХАХАХА говедари и паткари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разцепих са да са хиля хохохоохохоххахахахахахахахахахахаахахахаххахахахах маняк напрао ма разби

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Сря 12 ное 2008 15:32

Ем няма такова при мен.То целия термостат влиза в радятора.Някво като скоба махнах и пак неще.Етно на буквата П прилича дет го махнах.Абе пич ти нали 2.5 говори

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Сря 12 ное 2008 15:39

Ей хора аз съм изключителен идиот.Обяснете ми като на бавно развиващ каде стъпка по стъпка всичко каде се намира.......всичко до кое е.

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Сря 12 ное 2008 17:28

Абе колега иди в някои сервиз за 5 лв ще ти направят тая операция недеи сваля нищо че ще се видиш в чудо :) ....А и твоята моторетка е по-специална... :D

Върни се в “Passat”