Само едно не ми хареса ,малката мощност ,и затова го преработих
Не знам за какво точно ми говориш,но тоя мн бяга!Явно см се е тунинговал!
Абе бягаvladitdrv написа:Само едно не ми хареса ,малката мощност ,и затова го преработих
Не знам за какво точно ми говориш,но тоя мн бяга!Явно см се е тунинговал!
Малко спам:Аз за това се отървах от компютъра ,и си насадих мeханична инжекция!kiko946 написа:моита ААЗ няма никаква елетроника и е 75 PS...синът ми си купи ТДИ 90 ps и харчи 1 един литър по малко двигатела му се управлява от комп. .няма жило към нафт. помпа а се командва по електронен път това е прогреса все повече електроника.
Поне мога да си го разчаркулясвам когато си поискам.
и сега като е студена не ускорява нормално, а преди си поемаше газта доста добре. Не съм забелязал повишен разход обаче. Не съм нулирал компютъра, но е възможно да са се натрупали грешки в следствие от променящата се горивна смес и да си стоят, макар че като загрее си върви като преди.
kostadin_pirishanchin написа:някаде по карборапора трябва да е написан модела и серийния номер вадиш ги на един лист и отиваш в някои авто магазин и взимаш РЕМОНТЕН КОМПЛЕКТ ЗА КАРБОРАТОРА. сменяш гарнитурите и жигльорите после отижаш на диагностика да ти направят центровка на сместа(бензин-въздох) и центровка на делкото и си готов. така колата започва да харчи като по каталог. УСПЕХ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта