Онзи ден на паркинг-а на стадиона леко си ожулих задната броня, някакъв бетонен стълб 50 см и докато паркирах назаде не успях да го видя.
Интересно ми е да знам какво става ако отида при застрахователя(в случая Булстрад) и така опиша инцидента както си беше. Некви проблеми, примерно да почнат да ми искат протокол от КАТ и прочие ? Разни познати ме съветват да съм им кажел, че е ударена на паркинг докато ме е нямало. Има ли смисъл от такава постановка ?
застраховка ? аз съм си я ожулил
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: застраховка ? аз съм си я ожулил
ако някой може да ми каже какво да правя ще му бада благодарна,преди два месеца си вземахме кола на лизнг голф5 на 20 ден от копуването стана злополука паркирах колата и след около два часа я намерих в една пропаст близо до мястото кадето я оставих.имаме пълна автокаско в бул инс но те отказват да я изплатят.причината е че аз сам виновна немога да ги садя защото колата е на порше лизинг вече втори месец ни разиграват.какво мога да направя при тези обстоятелства
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но имам питане:
При ПТП в което вината е моя и акта е писан на мене, каското ми ще ми поеме ли щетите по моята си кола?
Мисля, че да.Поемат няма значение дали си ти виновен или не.Ако не ти го поемат няма кой да го поеме, а ти точно за това го плащаш това каско
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
irenda написа:ако някой може да ми каже какво да правя ще му бада благодарна,преди два месеца си вземахме кола на лизнг голф5 на 20 ден от копуването стана злополука паркирах колата и след около два часа я намерих в една пропаст близо до мястото кадето я оставих.имаме пълна автокаско в бул инс но те отказват да я изплатят.причината е че аз сам виновна немога да ги садя защото колата е на порше лизинг вече втори месец ни разиграват.какво мога да направя при тези обстоятелства
Ъъ,да погледнеш някъде в дребните букви на договора дали е споменато за изключване на риск поради умишлени или с груба небрежност действия на застрахования,ако колата се е озовала в пропастта така както предполагам

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
а защо трябва да лъже...maiz написа:С пълно каско плащат, казващ така я намерих на паркинга и си готов.
аз така се ожулих в една скала и си написах - ожулих се в скала докато връщах назад.... и влязох в доверен сервиз...
Затва е каско
именно това е идеята на каското.groznika написа:При ПТП в което вината е моя и акта е писан на мене, каското ми ще ми поеме ли щетите по моята си кола?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
не знам какво предполагаш всичко това се случва в гърция посаветвах се и тук и знаеш ли казаха ми че с тази полица и в българия да беше станало пак нямало да ми платят или те изплащат само малки суми пари за надрано за един прозорец и т н.застраховката ми е 2000 лева клауза р при която пише че не се изплаща само при кражба без аларма или маркировка а все пак колата е нова на 20 дена от магазна искам да знам само на старите коли ли изплащат защото на новите им са скъпи частите и на всичко отгоре немога да ги съдя защото полицата не е на мое име а на лизинга а сега ми дай съвет какво да правя или ние българите никога нищо не правим а се оставяме на течението затова сме и на това дередже но за 40 000 лева няма да ги оставяicoico написа:irenda написа:ако някой може да ми каже какво да правя ще му бада благодарна,преди два месеца си вземахме кола на лизнг голф5 на 20 ден от копуването стана злополука паркирах колата и след около два часа я намерих в една пропаст близо до мястото кадето я оставих.имаме пълна автокаско в бул инс но те отказват да я изплатят.причината е че аз сам виновна немога да ги бесадя защото колата е на порше лизинг вече втори месец ни разиграват.какво мога да направя при тези обстоятелства
Ъъ,да погледнеш някъде в дребните букви на договора дали е споменато за изключване на риск поради умишлени или с груба небрежност действия на застрахования,ако колата се е озовала в пропастта така както предполагам
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”