здравейте колеги , мисля да си слагам Smart DRL и имам нужда от малко помощ от по разбиращите по ел схемите на Б5.трябва да го закача около релетата и бушоните предполагам.дефакто искам да знам къде да свържа следните неща :
1 захранване към дългите светлини
2 постоянен +
3 + когато се даде на контакт
4 осветление на задния номер
5 ляв габарит
6 десен габарит
интересува ме тези неща от кои клеми да ги взема,евентуално какви цветове са кабелите им . искам всичките неща да ги взема от едно място - там кадето са бушоните , защото не искам да опавам кабели по цялото купе ... до номера .до фаровете .до габаритите ... та който може да помага или ако някои има схема на релетата и бушоните и т.н. да я постне или да даде линк . намерих една тема за пасат със схеми в полезни статии но така и не разбрах дали е за б5 или др. пасат.благодаря предварително на отзовалите се
Електровъпрос за Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Електровъпрос за Б5
Peteff написа:здравейте колеги , мисля да си слагам Smart DRL и имам нужда от малко помощ от по разбиращите по ел схемите на Б5.трябва да го закача около релетата и бушоните предполагам.дефакто искам да знам къде да свържа следните неща :
1 захранване към дългите светлини
2 постоянен +
3 + когато се даде на контакт
4 осветление на задния номер
5 ляв габарит
6 десен габарит
интересува ме тези неща от кои клеми да ги взема,евентуално какви цветове са кабелите им . искам всичките неща да ги взема от едно място - там кадето са бушоните , защото не искам да опавам кабели по цялото купе ... до номера .до фаровете .до габаритите ... та който може да помага или ако някои има схема на релетата и бушоните и т.н. да я постне или да даде линк . намерих една тема за пасат със схеми в полезни статии но така и не разбрах дали е за б5 или др. пасат.благодаря предварително на отзовалите се
1. Д.светлини - бял с жълта ивица
2. Дебел червен проводник
3. Черен /черен с цветна ивица/
4. Заден номер, л.д. габарит Сив със цветна ивица /синя, зелена, черна или червена/
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
просто се опитвам да си изясня нещата.мисля че мога да се с правя сам , рацете не са ми в дупето . просто нямам много свободно време , единствено в неделя , а тогава сервизите общо взето не работят
затова ако мога да си изясня всичко ще го сложа , ако предценя че няма да се справя няма да барам . мерси все пак