кола измита преди 5 минути вище на какво заприлича..............
[IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e185/_diablo_/IM000200.jpg[/IMG]
Улиците на София са трагични!!!!!
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Улиците на София са трагични!!!!!
DIABLO написа:кола измита преди 5 минути вище на какво заприлича..............
еее, колега, може да е и мноооого по-зле.... например да не бяха хвърляли сол и луга, да стане поледица и........ айде да не казвам...
ма то няма начин през зимата... едва ли някой си мие колата всеки ден... ти да беше видял мойта след две ходения до варна и 1 до габрово в началото на януари... не че сега има няква разлика в оцапването де

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Улиците на София са трагични!!!!!
DIABLO написа:кола измита преди 5 минути вище на какво заприлича..............
колега забелязах че изключваш BBCode като пишеш мненията но си пишеш [img] примерно а BBCode е точно тия [img] [url] [code] и т.н.
ако не искаш да ти излизат емотикони трябва да изключваш Smilies а не BBCode
- DIABLO 666
- Двигател:
Проблема според мен не е в това, че през зимата (особенно след вчерашния сняг) колите се мърлят - това е обяснимо и до някъде в реда на нещата. Гадното е, че дори през лятото улиците не приличат на нищо, а въздушните филтри след 5-7,000км. са задръстени (което в същност говори достатъчно за състоянието на нещата). Мръсотията и праха са повсемесни.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Варнае най-красива когато е навалял сняг. Защо ли? Ами защото всичката мръсотия и прах остават под снега
. Измивам колата и след 2-3 часа по нея има фин слой прах (при време различно от сняг).
Тази газификация и строителство направо ни направиха улиците по-лоши и от път през полето. Предполагам че във всички градове е така!
Лошото е, че всички само констатираме , а никой нищо не прави.
Скоро бях в Германия и Австрия с кола. Като пристигнах там я измих и ако искате ми вярвайте две седмици колата беше чиста без никакъв прах. Дори ме валя дъжд. Колата изсъхваше и беше в приемливо състояние. Всичко това стана история щом влязах в Сърбия, а плачевно стана на българската граница.
просто нямам думи!

Тази газификация и строителство направо ни направиха улиците по-лоши и от път през полето. Предполагам че във всички градове е така!
Лошото е, че всички само констатираме , а никой нищо не прави.
Скоро бях в Германия и Австрия с кола. Като пристигнах там я измих и ако искате ми вярвайте две седмици колата беше чиста без никакъв прах. Дори ме валя дъжд. Колата изсъхваше и беше в приемливо състояние. Всичко това стана история щом влязах в Сърбия, а плачевно стана на българската граница.
просто нямам думи!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”