Стрелка на температурата.
- dino27
- Автомобил:
- Двигател:
Стрелка на температурата.
Здравейте колеги.Моля за помощ за един проблем.Стрелката за температурата се вдига когато си поиска.Не знам какво да правя.За мен е важно да я следя.Моля помогнете.Предварително благодаря на отзовалите се.
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш възможност пробвай от някой друг колега или приятел да вземеш неговия датчик и да видиш резултата. Съдейки по мотора ти би трябвало да е като при мен: 1 датчик с четири крачета.
Сещаш се че ако с неговия (който се предполага че трябва да работи), ако всичко е ок - значи трябва нов.
Ако не търсиш другаде проблема както са написали по цитираните теми.
Сещаш се че ако с неговия (който се предполага че трябва да работи), ако всичко е ок - значи трябва нов.
Ако не търсиш другаде проблема както са написали по цитираните теми.
-
stoko77
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако проблема не е в датчика ,тогава остава да е в арматурното табло!При мен беше същото - стрелката започва да работи когато мина през неравност или ударя силно таблото отгоре! Свалих и отворих таблото и намерих студена спойка на стабилизатора на напрежение! Запоих го и от тогава уреда работи винаги!! Пробвай с това - понеже таблото се сваля лесно!! Мисля че това ти е проблем защото и друг приятел с Пасат се оплаква от това!!! Успех ти желая! 
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
И така и така си разглобил таблото - презапой всяка спойка,която ти се вижда съмнителна и аз лично ти препоръчвам да си запоиш и самия стабилизатор за цокъла му - там се получава окис с времето и започва да се лигави....при мен откакто го запоих нямам проблеми а иначе на външен вид нямаше нито окис нито спукана спойка ама уреда показа доста стабилно преходно съпротивление между цокъла и крачето на стабилизатора и....ги запоих и 3-те
Успех!
Успех!