Значи проблема ми е следния: не ми работят нито предните чистачки нито задната даже и пръскалките за предното и задното стъкло, а до вчера всичко това работеше.Проверих бушоните нямам изгорял ама като видях колко са дебели жичките едва ли е възможно да изгорят.
Някакви идеи от какво може да е и колко струва?
ПОЛО 1993 1.3i

Проблем с чистачките
-
- Автомобил:
- Двигател:
Реших проблема ама си създадох друг.
Ставам тази сутрин и си викам що не взема да проверя пак бушоните. Отивам при колата и понеже нямам мултицет да разбера кой е изгорял почвам да свалям всички бушони разбърках ги много добре и почнах пак да ги слагам който кадето дойде, като при бъркането едното телче се е скъсало(явно това за чистачките) та наредих ги аз чистачките тръгнаха а това скъсаното се падна на часовника...
И бях много радостен че си спестиих ходене до майстор докато не разбрах че бушоните били с различни ампери и сега не знам на кой каде му е мястото.Кажете ми как да разбера?Някой да има схема?
Ставам тази сутрин и си викам що не взема да проверя пак бушоните. Отивам при колата и понеже нямам мултицет да разбера кой е изгорял почвам да свалям всички бушони разбърках ги много добре и почнах пак да ги слагам който кадето дойде, като при бъркането едното телче се е скъсало(явно това за чистачките) та наредих ги аз чистачките тръгнаха а това скъсаното се падна на часовника...
И бях много радостен че си спестиих ходене до майстор докато не разбрах че бушоните били с различни ампери и сега не знам на кой каде му е мястото.Кажете ми как да разбера?Някой да има схема?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от LILO&STICH на Вто 07 фев 2006 16:28, променено общо 1 път.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”