Имам ли катализатор...?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Нед 23 ное 2008 16:52

Всеки човек си има различни критерии. Аз говоря за хората, които са дали не малко пари за запазен и спретнат автомобил и желаят да изпитат удоволствието от комфортно пътуване. Говоря за колеги, които с удоволствие тръгват на път и си слушат музика, а не ревове и звуци от търкаляща се празна тенекия от сирене и вибрации като в миксер. Та тези колеги си монтират или катализаторно гърне или си правят преработка на оригиналният катализатор, ефекта е същият(защото качествен катализатор си е солидна сума) и не им се занимава със светлини по таблото, вибрации, резонанс, проблеми със сонди, разход, мощност и т.н. Именно за тези колеги се опитвам да дам професионална информация за да ги предпазя от грешки, а който желае може да си демонтира всичките гърнета-щом така му харесва. Винаги съм уважавал личният избор. Всеки сам решава как и къде да обслужва и ремонтира своят автомобил. Лично за мен, има само един ремонт- качествена изработка с гаранция по каталог, със запазване на всички зададени характеристики и параметри за съответната марка автомобил.

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Нед 23 ное 2008 17:15

Колега аз работа в сервиз за аспуси и по темата отговарях на колегата за неговия случаи главно!! И ние слагаме катализаторни гърнета с камери дъна вътре пеперуди и прещипки и звука си е като оригинален и нямало е никога проблеми със сонди. Аз също бих си сложил такова на мястото на катализатора ако имах (заводски нямам)
тва че съм със бръмчащо задно си е от келешлък!!!

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Нед 23 ное 2008 17:41

Колега ако сте забелязал в темата нямам лично обръщение към вас. Говоря по принцип. Къде работите не ме засяга, с какви гърнета работите също не ме засяга, защото аз не работа в сервиз. Аз имам сервиз. Катализаторните гърнета се изработват по поръчка и каталог за всякакви видове автомобили. Никога не съм работил с готови гърнета тип-конфекция, а само с мои.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”