дребни въпросчета...
дребни въпросчета...
хм искам да попитам колко мога да разглобя седалките си т.е дали мога да откача дунапренза да си ги претапицирам сам...или е глупава идея
, също дали мога да си сменя таблото на полото, че това е без оборотомер... ако сложа ново с оборотомер има ли каде да го закача или трябва да побългарявам цялата история и има ли прозрачни пластмаси за стоповете ? и какви цени вървят а за най-накрая когато запаля колата се чува някво скърцане сякаш идващо от генератора като пусна късите се променя много странно и това на зле ли е ?

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Таблото става да се смени,само че трудно се намира с оборотомер. Седалките се разглобяват елементарно но единствено можеш да подложиш дунапрен , на местата където са се изтърбушили. Самия дунапрен не можеш да го смениш защото има много извивки който не можеш да направиш , пък и има разни железа който са отляти в дунапрена.Калъфките се свалят елементарно и после в пералнята и са като нови.Питаш и за некви пластмаси за стоповете ,но аз не разбирам за какви пластмаси става въпрос. Скърцането идва от алтернатора и го има и при мен, пробвай да понатегнеш ремъка малко или ако е за смяна си сложи нов.Аре успех.
мм благодаря. за помоща със седалките. аз говорих с една фирма в софиа дето се занимава с претапициране на салони на коли и цените бяха....450лв за тапицерски плат и 500лв за кожа като в това число влизат работата и пооправянето на дунапрените и някви реотани ми разправя човека ..ама парите са си много.
а за стоповете имам предвид цветните пластмаси щото нормално нали е с жълти лампи и самата пластмаса го прави да изглежда жълто или червено. казаха ми че се водело перлен стоп ли няква си такава история. за ремъка ще погледна
мерси пак за помоща
а за стоповете имам предвид цветните пластмаси щото нормално нали е с жълти лампи и самата пластмаса го прави да изглежда жълто или червено. казаха ми че се водело перлен стоп ли няква си такава история. за ремъка ще погледна
мерси пак за помоща
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
itso написа:POLO PAVLETI написа:....Калъфките се свалят елементарно и после в пералнята и са като нови....
за оригиналните ли калъфки говориш ?? как точно се махат ?
За оригиналните говоря , и наистина се свалят елементарно аз мойте съм ги свалял 3 пъти. Единствената трудност са металните пръчки който са изляти в дунапрена напречно който държат тапицерията опъната, но с един чифт клещи всичко става

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За табло реално е 25 останалото е кожодерствоsaveman написа:трябва да се пробва че са много зле моите. аа и днеска обикалях моргите в горна оряховица и на 1 морга намерих табло с оборотомер обаче ми поискаха 50лв![]()
![]()
![]()
![]()
за таблото ебаси кви са тез цени аз ще си направя 5 цифрови оборотомера за 50лв
и ще останат да се напия

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
saveman написа:... за таблото ебаси кви са тез цени аз ще си направя 5 цифрови оборотомера за 50лв
ма се по-другичко си изглежда да си е вътре в таблото джаджата пък и по кеф стрелка да играе наместо цифри да се връткат кат обезумели

P.S. На старото шкоде бех турнал такъв електронен та се наложи да му слагам отгоре от автофолиото за стъкла щот направо ми вадеше очите нощем ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:таблото от поло с оборотомер го монтират само на
GT и на G60
като от последното са произведени около 500 парчета...
та поради това са редки, и скъпи....
на 40 можеш да се спазариш..
например по цял Симеон няма
Ами моето поло не е GT или G60 а 1.3 mono ама има оборотомер. Това означава ли че ми е сменяно?
Последна промяна от shindoff на Вто 14 фев 2006 11:38, променено общо 1 път.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”