Гумаджийницата срещу 10 бл. на МЕИ Ст. Град
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Гумаджийницата срещу 10 бл. на МЕИ Ст. Град
Някой знае ли как се казва фирмата или има техни данни като мейл или телефон? Днес ходих там и не ми хареса обслужването. Та искам да говоря с управителя или шефа или там който и да е!
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
М да те са. Ами само ми нанесоха психически тормоз
Опитаха се да ме убедят че всяка година цената на гумите спада демек Корморан един и същт модел и размер тази година ще струва примерно 100лв. догодина пролетта ще е 90лв. Аз просто изках да си купя 2 летни гумета нищо повече и като се започна едно търсене из "комютъра" и едно цъкане с език и няма и няма като за мен. И като ми изтърси това с намалението направо ми изби баланса. А пък тариката отсреща ми вика не така е искаш ли да се хванем на бас по кашон уиски. Пък аз го настъпих ДВА пъти викам му айде сега нема нужда че нама да ти стигне заплатат да изкараш месеца! Ебати и смешниците нещат да ми продадат това което искам еми да го ду.ат. А забравих да спомена до мене на опашката имаше една изрусена пичка не беше с мен нито с тях ама непрекъснато се хилеше. То от там се почна явно. Мамицата и на нея! КАШОН УИСКИ ЛИ - да се удави в уиски дано! Абе с две думи ми скапаха деня. И трябва да му го върна тъпкано на тоя терикат !

- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”