Амортисьори за Пасат В3 комби
-
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: AAM 1992
Амортисьори за Пасат В3 комби
Здравейте! Пробвах с търсачката, излязоха много резултати, но нищо конкретно затова ще ви бъда много благодарен ако ми препоръчате някоя марка
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
какво значи нищо конкретно?
има описани навсякъде разни характеристики на разни марки амортисьори.
от тебе зависи какво искаш-не от мене...
парите, които ще похарчиш не са мои, за да решавам аз какво да си купиш...
искаш да вози+малко пари=търсиш си съответната мека и евтина марка.
търсиш си да вози що годе + що годе стабилност=средноскъпи маслени/газови
никаква возия+много стабилност=скъпи спортни марки...
как да вземе някой вместо тебе решение?
разбира се че няма да има нищо конкретно.
чети впечатленията на хората от различните амортисьори и избирай.
не търси за пасат-търси марка+цена.
има описани навсякъде разни характеристики на разни марки амортисьори.
от тебе зависи какво искаш-не от мене...
парите, които ще похарчиш не са мои, за да решавам аз какво да си купиш...
искаш да вози+малко пари=търсиш си съответната мека и евтина марка.
търсиш си да вози що годе + що годе стабилност=средноскъпи маслени/газови
никаква возия+много стабилност=скъпи спортни марки...
как да вземе някой вместо тебе решение?
разбира се че няма да има нищо конкретно.
чети впечатленията на хората от различните амортисьори и избирай.
не търси за пасат-търси марка+цена.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За да не пускам нова тема искам да попитам за съвет какви задни амортисьори да си сложа на B3 метан със 150 кг метанови бутилки в багажника.
Предните са ми монро с нови тъмпони и в момента задницата ми е непрелично виснала та идеята е да се вдигне задницата. Като в момента задните пружини са рязани и е сложена вталка окоро 40-50 мм
Предните са ми монро с нови тъмпони и в момента задницата ми е непрелично виснала та идеята е да се вдигне задницата. Като в момента задните пружини са рязани и е сложена вталка окоро 40-50 мм
-
- Автомобил:
- Двигател:
jaredharet написа:За да не пускам нова тема искам да попитам за съвет какви задни амортисьори да си сложа на B3 метан със 150 кг метанови бутилки в багажника.
Здрасти градски!
Според мен ти трябват по твърди пружини или да сложиш допълнително втори такива.До складовете в индустриален квартал има цех за пружини.Изработват всякакъв вид по поръчка.Още повече ще ти ги сметнат за килограмите какви точно да са.При това не са скъпчии хората там.
-
- Автомобил:
- Двигател:
petkow написа:jaredharet написа:За да не пускам нова тема искам да попитам за съвет какви задни амортисьори да си сложа на B3 метан със 150 кг метанови бутилки в багажника.
Здрасти градски!
Според мен ти трябват по твърди пружини или да сложиш допълнително втори такива.До складовете в индустриален квартал има цех за пружини.Изработват всякакъв вид по поръчка.Още повече ще ти ги сметнат за килограмите какви точно да са.При това не са скъпчии хората там.
Можеш ли да дадеш кординати на тази фирма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
jaredharet написа:petkow написа:jaredharet написа:За да не пускам нова тема искам да попитам за съвет какви задни амортисьори да си сложа на B3 метан със 150 кг метанови бутилки в багажника.
Здрасти градски!
Можеш ли да дадеш кординати на тази фирма.
Тръгваш посока складовете от завоя на Славянска,пиша ти като за човек от Ст Загора.След моста на ЖП-то,завиваш на ляво и после в уличката на дясно.На 100 метра в ляво посока на движението е цехът.Отиваш с колата и казваш какво искаш.Мерят ти мястото,диаметър,дължина,казваш допълнителните кила,смятат - правят ти пружите и си ги слагаш.Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: