'драсти на всички.
Значи, излизам вчера да ходя на работа и гледам десния ми фар счупен. Явен вандализъм, или някой пиян или някой, който не ме харесва. Както и да е... След по обстоен преглед установих, че само стъклото е счупено, а фара си работи.
От тук следват няколко въпроса...
- От каде, по дяволите, да намеря такова стъкло? Възможно ли е да се смени само стъклото или трябва да се търси цял фар?
- Имам пълно каско в Булинс, говорих с тях и те казаха да ходя да ме огледат. Заслужава ли си? Смисъл, ако те ще ми констатират само счупеното стъкло на фара, няма смисъл изобщо да бъхтя до там. Но ако решат да платят за целия фар... е бих се разкарал.
Какво ще ме посъветвате?
Благодаря предварително.
Счупен фар на Голф 3, Булинс...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
да,аз бях със същия случай(че и дриги неща)отивай.фара ти го плащат целия.на симеон после.фара върви от 20до 40лв.зависи как се пазариш.моя си го взех за 20лв.
П.П.
забравих да ти кажа само да огледаш хубаво фара ,щото дават и такива със счупени щипки на рефлектора!!!!
справка CELL NET

П.П.
забравих да ти кажа само да огледаш хубаво фара ,щото дават и такива със счупени щипки на рефлектора!!!!
справка CELL NET

Последна промяна от LILO&STICH на Чет 09 фев 2006 10:18, променено общо 1 път.
Обърнахме го на чат ама гледай са- пишеш че си бос на тема еди кво си и що си. Лошо няма никой не е роден научен
ама караш всички да ръгнат да ти преразказват къде какво , като и сам можеш да си го прочетеш - както казах имато тонове написано във форума и както казват някой колеги и аз мноооого го мразя ама са и аз се изнервих търсачкаа търсачкаа
ама караш всички да ръгнат да ти преразказват къде какво , като и сам можеш да си го прочетеш - както казах имато тонове написано във форума и както казват някой колеги и аз мноооого го мразя ама са и аз се изнервих търсачкаа търсачкаа
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”