Здравейте колеги,
купих си телевизор самсунг 32' с HDMI входове и затова сега искам да си взема ДВД с HDMI изходи, моля споделете вие какви такива ДВДта ползвате и какво ще ме посъветвате да си взема. Хубаво е да мога да го купя от Техномаркет или Метро.
mod edit: Pichaga
съвет за ДВД с HDMI изход
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Ей това си вземи и забрави за всичко друго. 

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
ChimeyJimmey написа:Ей това си вземи и забрави за всичко друго.
на тоя сайт цените не са много актуални

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Уестърн диджитала
все още не поддържа БГ субтитри...възможно е следващия фирм(ако има такъв) да го поддържа,но засега не.
Най-доброто в момента е пуканката,лично аз събирам пари за нея.
ДВД с ъпскейл до 1080р и HDMI изход не ти трябва, евтините имат много лош процесинг,а скъпите са добре,но цената им е съизмерима с пуканката и се обезсислят,по-добре да гледаш филми от компютъра засега,поддържа всякакви формати,в инет пространството е пълно с HD съдържание и единственото което трябва да закупиш е кабел-VGA-VGA(примерно) или още по-добре DVI-HDMI(може и HDMI-HDMI с преходник DVI-HDMI).
Успех!

Най-доброто в момента е пуканката,лично аз събирам пари за нея.
ДВД с ъпскейл до 1080р и HDMI изход не ти трябва, евтините имат много лош процесинг,а скъпите са добре,но цената им е съизмерима с пуканката и се обезсислят,по-добре да гледаш филми от компютъра засега,поддържа всякакви формати,в инет пространството е пълно с HD съдържание и единственото което трябва да закупиш е кабел-VGA-VGA(примерно) или още по-добре DVI-HDMI(може и HDMI-HDMI с преходник DVI-HDMI).
Успех!
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ

При това положение цената му е убиец и го прави отлична оферта.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”