Проблем с Булсатком. Търся монтажник.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Булсатком. Търся монтажник.
Колеги, моля помагайте, че станах пишман с тия... Ситуацията е следната: решихме с благоверната да си включим Булсатком. На 28.10 дадох заявка за монтаж на два телевизора. Казаха ми, че срока е месец-месец и половина Както и да е! Седмица след това и двамата "спечелихме" от томболата на Булсат по едно оборудване(общо взето, доколкото разбрах-който се е регистрирал е спечелил). В случая няма лошо, тъй като и без това бяхме решили да се връзваме. На 15.11 отидох в офиса им, в който бях направил заявката за да ги предупредя за оборудването-казаха ми, че няма проблеми и да чакам да ми се обадят техниците за да се разберем за датата за монтаж. Оттогава съм звънял 4 пъти и всеки път ми отговарят същото. Накрая ми писна и в събота отидох пак до офиса-след кратък скандал, служителката там ми обеща да се свърже с "диспечерите" да провери какво става. Днес пак звънях и ми казаха, че "заявката ми не е била въведена" и щяло да стане, ама след празниците... Е да, ама аз искам да стане преди празниците... Разбрахме се, че няма проблем, ако аз сам си намеря техник за монтажа.
Та става въпрос за следното-търся някой колега, който се занимава с такъв монтаж, естествено с/у съответното заплащане. Става въпрос за монтаж на две оборудвания за два телевизора. Имам тераса с необходимото югоизточно изложение. Става въпрос за София, Овча купел. Ако има някой-или тук в темата, или на Л.С. или на 0896/828832-Любо
Мерси предварително на отзовалите се!
Та става въпрос за следното-търся някой колега, който се занимава с такъв монтаж, естествено с/у съответното заплащане. Става въпрос за монтаж на две оборудвания за два телевизора. Имам тераса с необходимото югоизточно изложение. Става въпрос за София, Овча купел. Ако има някой-или тук в темата, или на Л.С. или на 0896/828832-Любо
Мерси предварително на отзовалите се!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Общо взето тия монтажници са от Стара Загора и Чирпан /и околните села - забележи като дойдат за какви селски брадви става дума/. Вербуват ги и ги разпращат като коледни пратки из градовете. Вероятността да имаме човек във форума е минимална. По принцип монтажа на тая дрисня е елементарен и пияна женска маймуна, след тежък климакс, може да го направи с вързана дясна ръка, запушено ляво око и неизрязани нокти на големия пръст. При все в нета има тонове обяснения и схеми /не са нужни/. Имаш да спазиш няколко ъгъла и си готов...
п.с. нищо лични към чирпан и зара /и аз съм кореняк от там/

chefito написа:....монтажа на тая дрисня е елементарен и пияна женска маймуна, след тежък климакс, може да го направи с вързана дясна ръка, запушено ляво око и неизрязани нокти на големия пръст.
М да,и следва падане на чинията от 5-тия етаж,
тип "есенно листо ",
удар в метална конструкция,
от която нищо не става после....
Добре ,че нямаше хора отдолу,
гаранция щеше да има спукани глави...
Аман от пишман майстори...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Asen_D написа:chefito написа:....монтажа на тая дрисня е елементарен и пияна женска маймуна, след тежък климакс, може да го направи с вързана дясна ръка, запушено ляво око и неизрязани нокти на големия пръст.
М да,и следва падане на чинията от 5-тия етаж,
тип "есенно листо ",
удар в метална конструкция,
от която нищо не става после....
Добре ,че нямаше хора отдолу,
гаранция щеше да има спукани глави...
Аман от пишман майстори...
4 дюбела ако не може млад човек да завие....ако искаш анкери ще сложим....да я видя тая 300 грамова чиния как ще литне...ако духме ураган не го броиме...
/п.с. искам да ми покажеш от ония гарвани /повечето без средно образование, на които изобщо не им дреме за твоята чиния, за твоята тераса и най-малко за спуканата глава на евентуално седящият долу клет гражданин, дете, куче или друга екзотика/, дали ще прояви повече старание от мен и монтажа на собствената ми чиния. ГОЛЯМ ПС. Ако не си работил там, моля те не се обаждай неподготвен. Рядко говоря празни приказки хеле пък за неща които съм работил....не си виждал как се монтира имено такава чиния в 6см стиропорена външна изолация с два дюбела 8мица на 8 см...сам изчисли колко е хванал дюбела в стената....ходин да купувам на хилти дюбелита по 14 санта да не утрепаме някой....ох защо ли се хабя...ти най-добре би трябвало да си наясно как се монтират подобни съоражения...
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:... Вероятността да имаме човек във форума е минимална.
В един авто форум, е като в женска чанта, всичко има.

Към колегата с темата:
С тази томбола, някой е спечелил, ама да знаеш, че със сигурност не си ти!

Ако си решил да слагаш, звънни в офиса и кажи, че искаш оборудване от 4.80 и експресен монтаж. Може да им кажеш, че се отказваш от "печалбата", ако не ти е необходима. От офиса трябва да ти осигурят техник.
Разликата от обикновенния, е в цената и времето на чакане.
Обикновен- чакаш незнайно колко и 15 лв.
Експресен- до три дни мисля, че беше и 25 лв.
Договора е за 18 месеца, а и те трябва да ти изпратят монтажник, а не ти да си търсиш по форумите.
Ако искаш сам да си я монтираш, тогава трябва да закупиш оборудване от 68 лв.
За 4.80, задължително се монтира от монтажник към фирмата. Защо така са го направили...

Т.е. всичко което трябва да платиш за експресният монтаж е 29.80лв.
Ако някой почне да ти казва идване, пък кабели, пък буксички, да знаеш, че те гъбарка за повече парички-
не си длъжен да му ги даваш, пък и той няма право да ти иска.

Ако ще слагаш и втори приемник:
Цена на втория- 28лв. + 15 лв. монтаж... и от тук на там такса от 5.80 всеки месец за него.
Еми общо взето- това е.
София ми се пада малко "в ляво", иначе бихме свършили работата.
Все пак опитай с експрасният монтаж...

п.п.
chefito написа: Рядко говоря празни приказки хеле пък за неща които съм работил....не си виждал как се монтира имено такава чиния в 6см стиропорена външна изолация с два дюбела 8мица на 8 см...сам изчисли колко е хванал дюбела в стената....
Изрязва се изолацията с размерите на планката на стойката, до стената... и готово

Последна промяна от VW_forever на Вто 16 дек 2008 20:31, променено общо 1 път.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
chefito написа:Общо взето тия монтажници са от Стара Загора и Чирпан /и околните села - забележи като дойдат за какви селски брадви става дума/. Вербуват ги и ги разпращат като коледни пратки из градовете. Вероятността да имаме човек във форума е минимална. По принцип монтажа на тая дрисня е елементарен и пияна женска маймуна, след тежък климакс, може да го направи с вързана дясна ръка, запушено ляво око и неизрязани нокти на големия пръст. При все в нета има тонове обяснения и схеми /не са нужни/. Имаш да спазиш няколко ъгъла и си готов...
АААА ще ти скъсам ушите.За Зарата или добро или нищто .
Иначе за другото си прав.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А за Майнитеееее всезнайковци какво да кажем
Отностно темата виж тук http://www.dvb-bg.com/index.php, хората знаят

Отностно темата виж тук http://www.dvb-bg.com/index.php, хората знаят
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Булсатком. Търся монтажник.
[quote="Lyubaka"]Колеги, моля помагайте, че станах пишман с тия...
Имаш лекинко късмет
Аз също спечелих такова оборудване ,но вече втори месец не съм го получил
Да си дойдеме обаче на думата, имам 4 приемника на Булсат и всичките съм си монтирал изцяло сам. Мога да ти свържа и твойте
Купи си само стойка за антената,коаксиален кабел буксички , дюбели за стойката и ще говорим кога можем да я вържем. Имам въпрос, колко приемника взе
ако е повече от един ( единия трябва да ти е основен а другия допълнителен ) и с високочестотен сплитер ще можем да вържем примерно двата приемника на една антена.
Имаш лекинко късмет

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
На мен проблемът ми е, че не мога да си наместя каналите както ми харесва.
меню-инсталация-парола 1234- ок-канали-ок-размяна на канали- и от там с стрелките си ги местиш от десния в левия прозорец по начина по който искаш. Накрая ,кенсел и като те попита да запази ли промените му данаш ДА ,архивира и си готов
Успех

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”