Проблем с фаровете десен нормално светене ляв на обратно
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с фаровете десен нормално светене ляв на обратно
Здравейте колегеги става въпрос за голф 3 с едносекционен фар та проблемчето ми е супер тъпо и по мн тъп начин се получи но не мога да разбера как стана. А именно бях свалил акумолатора за зареждане и като го слагах без да искам закачих кабела на фара и го извадих от мястото му или по точно тои се разделя на 4 кабела и всеки един от мястото му. Реших да ги върна кабелите и погледнах как са на другия и те бяха подредени от доло на горе ги казвам Бял Розов Зелен Жълт. По този начин ги сложих и на този фар, но нещо не беше как трябва и фара едвам мъждукаше и то не габарита а крушката за къси и дълги. Нито габарити нито нищо нямаше и започнах да размествам кабелите в крайна сметка се оказа че белия е маса и тои си остава наи от доло както при другия фар , жълтото е за дългите и то е най горе и то остана като при другия обаче се оказа че като ги наредя и розовото и зеленото по същия начин пак се преебава. Та размених ги и напредък имах и габарит и като пусна само габарити са си само габарити обаче кат пусна къси десния фар си е нормално а този свети на дълги, като пусна дълги десния пак нормално си се пускат дълги а левия преминава на къси. На таблото светва индикатора за дълги и като изгася дългите обратното левия минава на дълги а десния на къси (нормално си ) размена ли тези две кабелчета пак се скапва раотата и нито габарити нит нищо напрао се побърках как ли не ги вътрях идей някакви ако дадете ще съм ви благодарен ако не утре отивам на жичкаджия и така ..

Re: Проблем с фаровете десен нормално светене ляв на обратно
Здравейте аз имам същия проблем на Венто! Днес ми се наложи да сменям пистов ремък и в бързината съм изкарал всичките 4 кабела от десния фар, при опит да ги налучкам пълен фал. Та мисълта ми е ако има някой който може да помогне ще съм му мн благодарен?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”