bugster написа:ISRalien написа:Прав е, само че целта на статията е да вкара хората в правия пътНяма смисъл да я пишат с източници и термини, защото болшинството от хората, които ги разбират, отдавна не ползват IE
![]()
Така че - добре че са я написали
Бате разбирам те че трябва да си опозиция ама поне следващия път се обосновавай солидно .....
Целта на статията няма как да я знаеш![]()
Само неграмотния мозък си знае що я е написал ..... най-вероятно щото гони броика статии и/или активност ....
От тая статия едва ли можеш да вкараш някой в правия път ..... най-малкото щото понятието прав път за всеки е относително.....
За теб и за мен ако "правия път" е да не ползват IE, за други Е ТОВА.
Има смисъл да пишат източници поне ..... щото и аз мога пусна статия ...
ISRalien е извънземен - тва базирано на никнейма разбира се![]()
Е да ама като я пусна от гащите си кво - това прави ли я достоверна?
В заключение - темата ама никак добре не са я написали .... аз съм се обосновал по-горе .....
Ако мислиш обратното се изкажи по-детайлно
Мъчи ме махмурлук, та може да пиша глупости и да не се изказвам правилно.
Не съм ти опозиция в тоя случай, дори напротив, потвърдих думите ти. Другото, което казах за статията е моето тълкуване за нея. А това, че журналята са такива е всеизвестен факт. Трудно ще се променят

Обаче точно това се опитвам и да кажа - като не знаят термини, пишат на по-ниско ниво един вид и по този начин (без да знаят) ги разбират повече хора. Това, че не всичко, което са написали, е истина, е ясно, но главната идея се схваща от всички

Давам пример как ги виждам нещата - Баща ми, който е свикнал да работи само с IE чете статията и за по-сигурно решава да мине на друг браузър. Аз чета статията, казвам си "нищо ново под слънцето", затварям tab-а на firefox-а и си продължавам...