Free услуги в "Мотоексперт"
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:не знам.. ама днес човека със спирачките беше "излязъл някъде" в 15:00
и "не знаем кога ще се върне"....
Хахахахахах, преди време бяха пуснали "безплатен реглаж на фаровете" в сервизите на СБА. Та отивам на СБА Панчарево и ми казват "ами няма го човека в момента", викам хубаво ще отида на другия ден. Отивам на другия ден "ми съжаляваме ама е болен човека". На първия ден след "промоцията" човека вече си беше на работа.

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДА и на мен сопинячките .. наистина без пара...
Ама добре, че гледах та да видя... на уреда... една бележцица можеха да принтнат...
цитирам:
-педала мек, предни добре, ляво задно не хваща добре..
-ма аз накладки, течност..
-Ами може да е спирачна помпа цилиндърче... ето там е изхода лек ден..
Както се казва за без пари толкова...
за педала не съм сигурен че е мек, но за задно ляво.... е така...
та ша сменям цилиндърче да видим ква е хавата... направо и двете задни...
Ама добре, че гледах та да видя... на уреда... една бележцица можеха да принтнат...
цитирам:
-педала мек, предни добре, ляво задно не хваща добре..
-ма аз накладки, течност..
-Ами може да е спирачна помпа цилиндърче... ето там е изхода лек ден..
Както се казва за без пари толкова...
за педала не съм сигурен че е мек, но за задно ляво.... е така...
та ша сменям цилиндърче да видим ква е хавата... направо и двете задни...
е аз в събота отидох на реглаж там Мотоексперт - платен
след като чаках 5 мин. някой да ми обърне внимание от облечените в гащеризони момчета небрежно шляещи се по плаца си тръгнах и отидох по нагоре при Тошко Дунев (не бях сигурен , че работи в събота иначе напраяо там си ходя) Тошко ме посрешна усмихнат, качи ми първо колата на подемника огледа старателно ходовата част, след това я премести на стенда за реглаж, донапомпа всички гуми и ми направи за пореден път перфектен реглаж. Ми тия от Мотоексепрт просто вече не съществуват за мен.....ако ще и ремонт на цялата кола да им е безплатен - уяли се нещастници
бтв това да ги чакам сумати време някой да се поинтересува от къв зор си им в сервиза и какво искам не ми е за пръв път, но определено на мен при тях ми беше за последен.

след като чаках 5 мин. някой да ми обърне внимание от облечените в гащеризони момчета небрежно шляещи се по плаца си тръгнах и отидох по нагоре при Тошко Дунев (не бях сигурен , че работи в събота иначе напраяо там си ходя) Тошко ме посрешна усмихнат, качи ми първо колата на подемника огледа старателно ходовата част, след това я премести на стенда за реглаж, донапомпа всички гуми и ми направи за пореден път перфектен реглаж. Ми тия от Мотоексепрт просто вече не съществуват за мен.....ако ще и ремонт на цялата кола да им е безплатен - уяли се нещастници
бтв това да ги чакам сумати време някой да се поинтересува от къв зор си им в сервиза и какво искам не ми е за пръв път, но определено на мен при тях ми беше за последен.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
как пък нема да отида ,да ме гледат тия дебили като некой просяк нали ги знам кви са навсякаде -ако за собственика това е начин да рекламира сервиза си и да събере клиенти със добро обслужване -то за тъпаците който бачкат е неква тежест да си вършиш работата -на запад има често такива промоций и маркетингови кампаний ама ние в България още не сме дорасли умствено за тях
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”