http://cgi.ebay.de/VW-GOLF-3-SCHEINWERFER-RUCKLEUCHTEN-BLINKER-SET-GTI-VR6_W0QQitemZ8037159155QQcategoryZ72682QQrdZ1QQcmdZViewItem
Какво точно влиза в този комплект и на коя фирма е?!
http://cgi.ebay.de/VW-GOLF-III-3-TUNINGKIT-INKL-ANGEL-EYES-SCHEINWERFER_W0QQitemZ8035711037QQcategoryZ72682QQrdZ1QQcmdZViewItem
И каква е разликата между двете
Коя е за предпочитане?
Обява е-бей - спешно
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То си е написано, в комплекта влизат фарове, мигач с халоген, странични мигачи и стоповете. FK PREIS 381,79 € ме навява на мисълта че са на FK
Ако е така, значи офертата си я бива.
Колегата ме е изпреварил с една минута
inoi , разликата е че във втория комплект вместо странични мигачи има 4 крушки с ксенонов ефект ( които по принцип стрували 40 евро ) и решетка без емблема. Така като гледам май са на един и същ производител и като че ли втория по си струва.

Колегата ме е изпреварил с една минута

inoi , разликата е че във втория комплект вместо странични мигачи има 4 крушки с ксенонов ефект ( които по принцип стрували 40 евро ) и решетка без емблема. Така като гледам май са на един и същ производител и като че ли втория по си струва.
Последна промяна от Memo на Пон 13 фев 2006 13:17, променено общо 1 път.
Sie bieten hier auf ein komplettes Set (Scheinwerfer, Blinker mit
NSW DUMMY, Rückleuchten, Seitenblinker)
ето и малко по-подробно, за да си знаеш кое какво е ако ще търсиш:
Scheinwerfer - преден фар
Blinker - мигач
NSW DUMMY - е съкращение от nebenscheinwerfer, което се използва за халоген, а в случая Dummy ще рече, че само наподобява такъв, самия халоген го няма
Rückleuchten - това са ти задните стопове
Seitenblinker - странични мигачи
т.е. комплекта е пълен, но марката не е FK, ако бяха такива щяха да го напишат още в заглавието, тук просто са сравнили цената на този комплект с цената на ФК комеплекта според мен.
NSW DUMMY, Rückleuchten, Seitenblinker)
ето и малко по-подробно, за да си знаеш кое какво е ако ще търсиш:
Scheinwerfer - преден фар
Blinker - мигач
NSW DUMMY - е съкращение от nebenscheinwerfer, което се използва за халоген, а в случая Dummy ще рече, че само наподобява такъв, самия халоген го няма
Rückleuchten - това са ти задните стопове
Seitenblinker - странични мигачи
т.е. комплекта е пълен, но марката не е FK, ако бяха такива щяха да го напишат още в заглавието, тук просто са сравнили цената на този комплект с цената на ФК комеплекта според мен.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз не бих го купил първия пакет.....искат 22,10 за доставка. Вярно че е застрахована и са готови да пратят стоката в която и да е точка на света, но това не значи, че ще ти струва 22,10 (тези 22,10 са само за германия). Плюс това продавача има 97,% позитивни отзиви, което на фона на общо 406 отзива ме накланя на мисълта, че в доста случаи нещо не е бил коректен. Втората оферта изглежда по надежна, 9,90 за пощенски разходи (пак само за Германия, не се знае колко ще те оскубе ако трябва да го прати до Бг)...абе аз не бих рискувал
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
inoi написа:buFka написа:9,90 за пощенски разходи (пак само за Германия, не се знае колко ще те оскубе ако трябва да го прати до Бг)...абе аз не бих рискувал
Става въпрос за доставка до Германия (до познат) и от там чрез него до БГ.
Как мога да разбера на коя фирма са?
Пиши E-mail на продавача и го запитай ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”