Дистанционно за гаражна врата?
Дистанционно за гаражна врата?
Някой знае ли къде мога да си направя допълнително дистанционно? Имам само едно, а не мога да разбера кой е поставял вратата.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тегаво .. и аз така .. но при мен се оказа .. че фирмата е фалирала 1997г. .. и се принудих да сменя всичко по управлението на вратата .. на мен лично ми свърши работата един комшия дето се занимава с аларми /за коли/ .. провери по фирмите които поставят гаражни врати .. ако е някой разпространен вариант управлението ти .. ще минеш тънко .. иначе 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GREEN_lADY написа:Провери при ключар......
Надявамсе се шегуваш........
Колега качи някаква снимка.....макар и с лошо качество....отвън и отвътре....Не се занимавам с врати но професионално се занимавам с управление на врати и подобни модули,дистанционни,контрол на достъпа и тем подобни.....качи и снимка на на модула за управление ......ще измислим нещо ! Досега не сме се излагали....

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това колега е Американско производство и модела е:
Micro
буквите не е (I) а е ТХ1...(съкратено трансмишън 1) един канал 2 втори канал 3 трети канал
ЕМС е съкратено от Electronic Materials Committee това е една USA организация която се занимава с създаването на връзки между производители на електроника и лека промишленост
Вероятноста да се чете това дистанционно е почти нулева......има вариант да се обучи ново дистанционно за което можеш да питаш тези колеги на бул. “Евлоги Георгиев” № 26.
Ако и те немогат да помогнат отиваш на добавяне само на модулче приемник и няколко дистанционни което ще ти струва 42 лв....приемника и по 25 лв. всяко дистанционно с динамичен код.....евентуално трябва да има и захранване 12-15 В....ако в управлението ти няма.......
Micro
буквите не е (I) а е ТХ1...(съкратено трансмишън 1) един канал 2 втори канал 3 трети канал
ЕМС е съкратено от Electronic Materials Committee това е една USA организация която се занимава с създаването на връзки между производители на електроника и лека промишленост
Вероятноста да се чете това дистанционно е почти нулева......има вариант да се обучи ново дистанционно за което можеш да питаш тези колеги на бул. “Евлоги Георгиев” № 26.
Ако и те немогат да помогнат отиваш на добавяне само на модулче приемник и няколко дистанционни което ще ти струва 42 лв....приемника и по 25 лв. всяко дистанционно с динамичен код.....евентуално трябва да има и захранване 12-15 В....ако в управлението ти няма.......
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”