dieselfan написа:Има ли смисъл да се купи кола от UK при тоя нискък паунд = 2 лева Колко излиза цялата врътка с обръщането на волана някой знае ли ?
Sir T написа:Пазара в UK е ограничен заради погрешната страна на волана, затова втора ръка автомобилите са евтини. Мисля, че е крайно време да се забрани вноса на автомобили с десен волан, както и ще стане след нова година.
Определено обръщането на волан ще излезе доста над 3000 лв и винаги остава горчивия вкус на това, че са ти пръснали колата на съставните и части в някое гаражче и след като си тръснал една камара пари със сигурност няма да е добре направено като фабричната изработка. В тази криза на продажби на автомобили с повечко късмет можете да си купите доволно читав автомобил за без пари. Започнаха масово да горят автомобили от лизинги и мисля, че ако човек е подготвен финансово при добро проучване може да си напазарува читав автомобил, а не да се мъчи да е тарикат ..
BMW продават чисто нови автомобили с 22% официална отстъпка в момента, пазарете се и ще отиде на 27%... Изчакайте още 6 месеца да баталяса окончателно всичко в автомобилния бизнес и ще си вземете перфектни автомобили на нереално ниски цени. Вчера ми звъня един познат да разтика Touareg R5 TDI на 80 000 km за 30 000 лв. Opel Zefira с 30% отстъпка, Pug Partner с 24% отстъпка. BMW 5Series на 130 000 км 2007-ма година за 30 000лв., 330xd Touring M tech с всичко за 54 000 лв., 320i Touring на 2 години за 34 000лв., 10 Maserati-та (чисто нови) с 48% отстъпка от Румъния .. Да продължавам ли ... а вие за обръщане на волани говорите?!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта