имам въпрос за спортните пружини.
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам въпрос за спортните пружини.
значи питането ми се отнася до спортните пружини.каква е разликата между черни,лилави,червени и маи има и жълти.че DIABLO си е взел черни,та затова питам кои са най-добри,и дали тези ще ни свършат работа
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
цветът няма zначение, гледа се zа какво тегло на моста (Achsenlast) са направени (например на брат ми му поръчах пружини zа Г3 ВР6 които са до 955 кг на предния мост вместо теzи zа Г2 ГТИ 16в които са до 855 кг и в момента колата наистина е много твърда) черните Н&Р обикновено са прогресивни (такива има6е на 3ката преди да ги сменя), т.е. воzят горе долу меко и се втърдяват като се пови6и усилието и zа БГ пъти6тата са добър вариант.
Не zабравяй че твърдостта идва и от амортисьорите и не може6 да очаква6 кола само със спортни пружини и нормални амортисьори (дори и гаzови) да е толкова твърда колкото една с цял кит (пружини и спортни по твърди амортисьори). За пример 2ката ми бе6е с кит, сега е с гаzови billstein и пружините от кита и е отврат и сега пак 6те си слагам кит, 3ката бе6е с Н&R пружини и гаzови billstein и не може6 да ги сравнява6 с Jamex кита с който е сега.
Не zабравяй че твърдостта идва и от амортисьорите и не може6 да очаква6 кола само със спортни пружини и нормални амортисьори (дори и гаzови) да е толкова твърда колкото една с цял кит (пружини и спортни по твърди амортисьори). За пример 2ката ми бе6е с кит, сега е с гаzови billstein и пружините от кита и е отврат и сега пак 6те си слагам кит, 3ката бе6е с Н&R пружини и гаzови billstein и не може6 да ги сравнява6 с Jamex кита с който е сега.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”