http://sofiatraffic.info/
За трафика
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Не е лошо като идея. Но никъде не пише, дали се обновява веднага или през определен период от време. Дали обновяват веднага след като някой потребител ад-не информация, или обновяват след време. А това е важно, защото за 1 мин може да стане такава тапа, че да няма измъкване, а може и да няма трафик.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Lizard написа:"Здравейте приятели! Това е проект на доброволни начала срещу ежедневното задръстване......"
Много хубаво ама.... Тез работи без пари не стават! И то не малко пари...
Идеята никак не е лоша и никак не е нова, но досега май никой не е намерил за изгодно да я развие
Относно това дали стават без пари аз мога да ти направя същия, напълно безплатно за ползване. Пари идват от реклама. Всичко зависи обаче от алчността на собственика
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Bobi_S13 написа:Влезнах през телефона и видях саита, интерфейса е тотално опростен и точно за 30сек. може да дадеш твоя показател. А се обновява за няма и една минута на сайта.
Как задаваш какво е състоянието според теб? Аз като вляза през телефона имам само списъка и като цъкна на някое кръстовище и ми казва някаква глупост + Да/Не.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.
И аз така предположих, но ми се стори тъпо. А и друго странно е, че няма кръстовището на Булбанк, където днеска беше ад, заради 3ма японци с каски, които гледаха умно в един канал и беше отцепена цялата лента.
Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.
според мен не е толкова интелигенто, просто излиза някво глупаво съобщение, което във всички случаи отзначава "натоварено" и като го избереш, просто добавяш още един глас за натовареност на въпросното място ... а ако определено време няма нови сигнали за натовареност, системата лека по-лека "разтоварва" въпросното кръстовище.