На въпроса: От няколко дни ми замръзват всички стъла на Голфа, но не както е обикновенно отвън, а от отвътре. И сега всяка ситрин е едно мъчение докато ги изчистя. Може ли накой да ми каже на какво може да се дължи това и как мога да го премахна.
Замръзване на стъклата
Замръзване на стъклата
Първо честита 2009 на всички
На въпроса: От няколко дни ми замръзват всички стъла на Голфа, но не както е обикновенно отвън, а от отвътре. И сега всяка ситрин е едно мъчение докато ги изчистя. Може ли накой да ми каже на какво може да се дължи това и как мога да го премахна.
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
dj_nako написа:snupeca написа:Такова е колега, мяташ един чаршаф на джама, и сабахлен отваряш (ако не е поледена вратата де) мяташ се и газ
човека е написал че му замръзват прозорците ОТВЪТРЕ а не ОТВЪН.
А ти как мислиш, че се пишат 2500 мнения за 6 месеца? С внимателно четене и мислене?
Информация за snupeca
Регистриран: 03 Юли 2008
Общо мнения: 2443
[0.24% от всички / 12.79 мнения на ден]
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
joro-7 написа:Не е задъжително да имаш накаква неизправност в парното или филтъра-просто ако колата е била на слънце дори и за малко,то вътре се е повишила температурата и стъклата се изпотяват.Когато стане -10или-15 градуса то напълно нормално е влагата да замръзне отвътре
Споделям мнението на колегата:)
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
dj_nako написа:човека е написал че му замръзват прозорците ОТВЪТРЕ а не ОТВЪН.
Е па нека метне един и да види дали ще му замръзне вътре
myrshavija написа:А ти как мислиш, че се пишат 2500 мнения за 6 месеца? С внимателно четене и мислене?
ХАХАХАА
Колега, да не би да се дразниш нещо, че съм имал 2000 и кусур мнения, пък и какво значение има дали са 2000 или 20
Аз казвам, как права аз и не ми замръзват
- miro.pushev
- Автомобил:
- Двигател:
Провери да не ти върти въздуха само отвътре..онова копче на парното на панела..възможно е и ако се получава влага да ти е от филтъра за въздуха в купето така наречения поленов филтър и като стегне-замръзва. Ако се потят отвътре докато караш стои ли като МАЗНО ??? Ако стои като мазно да знаеш, че е от филтъра при мен преди беше така на един опел. 15лева макс струва
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”