Фучене, мучене и т.н. - РЕШЕНО
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Колега и според мен е редно все пак да пишеш как се е решил проблема за да са ориентирани и други хора с подобен проблем.Например аз съм един от тях.При мен също турбото ми дава свръхналягане и се отчита грешка.И аз като теб търся варианти за отремонтирането му.А вариантите не са много както знаеш - ремонт/рециклиране или смяна с ново турбо.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами когато е влязла в авариен режим турбото е дало свръхналягане. След като съм изгасил колата, а на сутринта съм я запалил се е рестартирал компютъра и е излязла от авариен режим. Сега колата върви и в 5000 оборота и не забива по необясними за мен причини. Турбото е натегнато и може би заради това дава повече налягане и както казах Никс76 утре ще го види. Може би турбото е тръгнало, но ще издържи още време. Това е всичко...
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фучене, мучене и т.н. - РЕШЕНО
Ами оправихме я с голямата помощ на колегата Вальо ( Ventoman ) Доста време си поигра с настройките на турбината докато я нагласи, но успя и от както го направи не съм имал проблем .. Всъщност наското пак ми заби, но се оказа че имам скъсан маркуч на турбо път и след като го смених нямам проблем 

Върни се в “Дизелови агрегати”