VWCorradoVRT , Интересно ми е тази пластамса за колонката (с 2-та уреда) от каде е купена ? Нещо саит или адрес ?
Интересува ме само пластмасовата стоика , уреди си имам
Ми не знам,аз я купих от момчето където му купих Турбо кита, та той се съгласи да ми я продаде зедно с датчиците защото на новият му проект за мотора щял да е с дросели атмосферка без турбо и не му трябвали вече!!!
И такаа, та до къде бях стигнал!!!По-скоро ми е интересно до къде ще стигна някой ден!Е това за 2 метра под земята всички го знаеме ама целта е преди това да стигна поне 2 метра над земята!!!Да вече работя в един от най-големите сервизи на VW в Washington,механик!Най -накрая съм вътре в Америцанската система на VW!!! Е тва ми е работното нясто в сервиза!Униформата ми взеха размери ама докато ми я ушият!!! След работно време си вкарваме наши коли и действаме!И ако някой каже че за нищо не ставаме българите,дупе да му яко!2-ката е на Крум, двама българи сме, само че той е към отдела за бояджиите!Сега му я местя в неговата Джета (оригигиналният му мотор 1.8 пръдна и сега от тази двойка ще му бутна мотора в джетата!!!! ОПАААА И МОЯТ ЖЪЛТУР Е НА ЛИНИЯ!!!
ЕБАСИ И НОМЕРА, СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО МИ ГО ДАДОХА!!!
Привет... Бях чувал от мои Колеги студенти които са ходили по Америка на бригади че може да се пише на номера всичко срещу скромно заплащане и сега тук виждам че наистина е така (ХАСКОВО). Определено интересни надписи ще се видят.... И поздравления за Успеха които си постигнал ... да работиш за VW в Америка си е доста голямо постижение
Ми карат се основно 1.8 турбо(тук само 180 коня заводски) и ВР-и! Има и 2.0 115 коня е най-малкият мотор Р32 ТДИ!Новата серия на VW са с най-малкият мотор на ТДИ(140коня), 2.5 (5 цилиндара 170 коня), 2.0Турбо(200коня)Р32 (250коня) и 3.6 V6 (ВР-280 коня)!Тук наблягат на коне повечко от Европа!Да аз бях на божурище с двойката тогава,ама нещо ми се беше прецакала кутията тогава,та можеби заради това не паднах под 15!(счупен държач на превключвателя на скоростите в кутията от долната страна и на 2-ра и 3-та по един зъб,та после я отварях и сменях всичко,та даже й слижих дифернциял от G-60 и взе да скача още малко повече с него!).Ако си разгледал всички снимки които съм качил в форума би трябвало да си видял кво турбиниране го чака голфчо като се върна в Бг!Ама сигурно ще е чак за зимата,малко стаж да направя в сервиза трябва,пък и как ли ще ме пуснат за повече време да съм в БГ не знам!Пък и е крайно време до тогава да е напълно доискусорен и другият проект с Garret GT4288R(чудовището,едвам го развърта мотора след 6 000 обората,добре че мотора е проектиран да развива над 10 000 обората),но това ще е друга тема!!!
Сега сме малко в затишие зимата!Събиране ще има през май ако не се бъркам!Няма нужда от малка турбина голямата защото мотора я развърта към 6000 оборота и за сега е ограничен до 8000, но това е само за сега докато се изкусорят други нешица! Иначе е готов да се развърта до 11000-12000 обора което ще е достатъчно да се развърта как требва!Така че ще бега здраво от 6000-11000,не му требва повече, пък и дупката от начало не ни интересува защото колата се прави основно за Драг!!!На Божурище голфа си беше без други подобрения,освен чип,фитър и изп.колектри! Ако питаш за двойката,ВРА в БГ 4/4 няма да му слагаме за сега,обмисляме вариянта до му направим тук в САЩ в една фирма кутията с предно за драг,става много здрава,нищо общо с заводската освен външният вид!А на Джетта дето я тука ще стане много по-трудно за 4/4 защото ги няма тук като модел,например( GOLF3 2.9I с задвижване на четирите колела) тук го няма внос!Няма невъзможни неща обаче ще се отвори много работа за корекции тогава!Като има нещо интересно и имам време ще ви ги качвам или питайте ако има има нещо! АЛЛОО запали ли вече турбото?До къде я докарахте?